LQ tim

Alan Žepec

CEO

 

 
Alan je osnivač i CEO konzultantske tvrtke LQ d.o.o. Sa svojim timom surađuje s  mnogim regionalnim poduzećima na njihovim internim transformacijama, posebno u području razvoja vještina, promjene organizacijske kulture i implementacije poslovnog modela. Kreator  je poslovnog modela BOOM, član je Academy of Executive Coaching iz Londona te iskusni executive coach, trener i konzultant. Od 1991. godine Alan je osnovao dvije uspješne tvrtke u građevinskkoj i konzultantskoj branši, obje su postale tržišni lideri. Ima sretan život sa svojom ženom i četvero prekrasne djece.


 

Tinka Bulić

Financije i administracija

 
Tinka je pohađala Webster University u Nizozemskoj gdje je završila međunarodne odnose i psihologiju. Govori engleski i njemački jezik te voli komunicirati s ljudima.
Organizirana je, brzo usvaja nova znanja te je predana svom poslu kao i vlastitom razvoju.

 

Spomenka Žepec

Prodaja

Spomenka Žepec je diplomirani ekonomist s 20 godina radnog iskustva. Započela je svoju karijeru u financijama, no zadnjih 13 godina radi kao HR manager u multinacionalnoj korporaciji. Osim znanja i iskustva na području upravljanja ljudskim resursima, Spomenka je i executive coach, certificirani DISC trener i art terapeut. Odlično govori njemački i engleski jezik. Motivira ju stalno usavršavanje i kreacija novih vrijednosti.


 

Lidija Kuliš

PRODAJA

Lidija je diplomirana ekonomistica, znanstveno istraživački smjer. Trenutno razvija svoje prodajne i pregovaračke vještine. Voli raditi s ljudima te svoje slobodno vrijeme provodi i kao aktivan volonter. Ponosna je na projekte koje je uspjela realizirati s udrugama: Poduzetnik budućnosti, Career Booster, Poduzetnički sprint i mnogi drugi. Usmjerena je na svoj osobni i profesionalni razvoj te koristi svaku priliku za nova saznanja.


Martina Detelić

Partner

 
Martina je business coach, certificirani Hogan interpretator i trener, trener za javni i medijski nastup, te konzultant na području kreiranja osobnog komunikacijskog stila menadžera i lidera. Iza nje je višegodišnje iskustvo rada sa zaposlenima na svim kompanijskim razinama - kroz individualne i timske coachinge, psihološku procjenu i profiliranje menadžmenta, grupne treninge i facilitacijske procese. 
Diplomirala je na jednoj od najpoznatijih akademija za business coaching - Academy of Executive Coaching (London). Uz individualni, završila je i AoEC program za timski coaching -Systemic team coaching.

 


 

Ljupko Kontešić

Partner

 
Ljupko svoja znanja i iskustvo crpi iz raznolikog dosadašnjeg područja rada. Bavio se profesionalno sportom na vrhunskoj razini, bio poduzetnik u businessu i aktivno istražuje područje osobnog razvoja u zadnjih 15ak godina. Danas radi kao executive coach & business trainer najviše usmjeren na razvoj i usvajanje coachinga kao načina promišljanja, življenja, rada i organizacije. Njegovo usmjerenje je integracija znanja i iskustava u cilju maksimiziranja ljudskog potencijala tj. održivi rast i razvoj pojedinaca /organizacija. Surađuje na velikom broju projekata u regiji radeći sa menadžerima/liderima svih razina, u organizacijama različitih djelatnosti. Redovni je asistent i predavač na Školi za osobni i organizacijski razvoj.

 


Michael Nam

Suradnik

 Michael je po zanimanju kemijski inženjer s više od 22 godine B2B radnoga staža stečenog diljem Europe (Njemačka, Francuska, Benelux, Slovenija, Hrvatska…). Vođenje ljudi i menadžment obilježili su njegovu cjelokupnu karijeru. Trenutačno kao coach pomaže drugima na putu njihova osobnog menadžerskog razvoja.
Dva su pitanja uvijek njegova misao vodilja: „Što potiče ljude?“ i „Kako u podpunosti aktivirati ljudski potencijal?“. Uživajući tijekom coachinga Michael je pažljiv i pun podrške, ali istodobno zahtjevan. Govori njemački, francuski i engleski jezik, a služi se i hrvatskim.Ivana Jandrić

Marketing

 
Ivana je magistrica ekonomije, koja je diplomirala na Ekonomskom fakultetu Zagreb, a svoje stručno znanje o upravljanju odlučila je proširiti odabravši smjer Mendžment na diplomskom studiju. Voli raditi s ljudima te joj veliko zadovoljstvo stvara dijeljenje stečenog znanja i vještina kroz rad u udruzi Ekonomska klinika, čiji je aktivan član. U sklopu udruge radila je na organizaciji konferencije "Dobrobit društvenog poduzetništva" te je zajedno sa svojim timom organizirala "MeetUp" projekte koji su orijentirani na poslovni networking. Uživa u osmišljavanju novih kreativnih rješenja i praćenju trendova u komunikaciji sa krajnjim kupcima. Proaktivna i entuzijastična, spremna je za nove izazove, projekte i vlastiti razvoj.

Igor Kovač

Assessment & Development Centar

 
Igor je psiholog s dugogodišnjim iskustvom na području kliničke psihologije gdje se bavio psihodijagnostikom te savjetodavnim i terapijskim radom s grupama i pojedincima.
U velikim internacionalnim kompanijama radio je na uspostavljanju HR sustava i intenzivno se bavio područjima upravljanja ljudskim resursima i sustavima poslovnog upravljanja. 
Aktivno je uključen u rad strukovnih (Hrvatska psihološka komora, Hrvatsko psihološko društvo) i stručnih udruga (HR centar), a kroz rad u ocjenjivačkom odboru nagrade Prometej za najboljeg HR menadžera nastoji promovirati izvrsnost na području upravljanja ljudskim potencijalima u Hrvatskoj.

 


 

Ivana Kulko

Assessment & Development Centar

Ivana je magistra psihologije s iskustvom rada u selekciji i regrutaciji. U našem timu odgovorna je za razvoj procesa i instrumenata za procjenu i razvoj zaposlenika. Također se bavi i temama poput rada od kuće, organizacijske klime i kulture, radne angažiranosti te spiralne dinamike. Članica je strukovnih udruga – Hrvatske psihološke komore i Hrvatskog psihološkog društva, a u slobodno vrijeme stručna znanja koristi kroz različite oblike volonterskog rada. U radu je motiviraju izazovni projekti i konstantno profesionalno usavršavanje.

 

Sanja Zdunić

Partner

 
Sanja Zdunić, po struci prof. sociologije, stručnjak je za vođenje, coaching timova i upravljanje projektima. Poznavanje poslovnih procesa i iskustvo u vođenju i organizaciji odvjetničke tvrtke, TV tvrtke i edukacijske tvrtke čine ključnu prednost Sanjina razumijevanja poslovne zbilje te prijenosa iskustva iz svijeta rada u svijet učenja, razvoja i promjene. Sanja je NLP praktičar i certificirani executive/business coach od strane Academy of Executive Coaching (London). Najveći dio svoje edukacijske karijere, Sanja je usmjerila na uslužnu djelatnost, poglavito na luksuzni segment hotelijerstva. U svom radu, Sanja uspješno spaja rad s liderima i njihovim timovima pomažući im postići međusobno razumijevanje, razvoj, rezultat i radost novo nastajućih promjena.

 


Domagoj Lipošinović

Partner

Domagoj je certificirani NLP trener i Executive Coach te stručnjak za razvoj prodajnih, pregovaračkih i prezentacijskih vještina. Poslovno iskustvo u vođenju prodajnih timova, pregovaranju i prodaji stjecao je na rukovodećim pozicijama u kompanijama Procter&Gamble, SC Johnson i Samsung Electronics na tržištima Adria regije i Italije, a stručno obrazovanje pri Vienna University of Economics and Business Administration (WU Wien), American Board of NLP (ABNLP), Marshall Goldsmith Executive Coaching i Academy of Executive Coaching (London). Još u ulozi menadžera stekao je duboko uvjerenje da u svakom pojedincu i timu leži ogroman neoslobođeni potencijal te danas u ulozi trenera i coacha uživa u pomaganju klijentima da taj potencijal osvijeste i razviju.


 

Dr. Avi Goren-Bar

Suradnik

 
Dr. Avi Goren-Bar, rodom iz Tel Aviva u Izraelu, raspolaže 35-godišnjim radnim iskustvom na području kreativnog coachinga u raznim organizacijama u obrazovanju, vojsci (IDF - Izraelske obrambene snage), business-u i visokoj tehnologiji. Kao certificirani klinički i edukacijski psiholog i priznati stručnjak/terapeut na polju ekspresivnih umjetnosti, donosi iznimnu količinu praktičnog znanja o ljudskim potencijalima. Avijeva specijalnost je coaching na bazi analitičke psihologije Carla Junga, Gestalt terapije i ekspresivnih umjetnosti. Dr. Goren-Bar trenutno vodi 3 kvalifikacijska programa u Ateni, Istanbulu i Zagrebu.

 


Hazel Valentine 

Suradnik

 
Hazel radi kao konzultant, trener i coach od 1989. s klijentima iz Velike Britanije, Zapadne i srednje Europe te Bliskog istoka. Sa svojim bogatim znanjem, iskustvom i mudrošću pomogla je mnogim poslovnim sektorima i liderima u njihovom rastu i razvoju. Hazel je autorica mnogih akreditiranih svjetski priznatih programa iz područja razvoja lidera. Hazel sa svojim suprugom živi u Velikoj Britaniji.


 

 
vrh stranice