LQ tim

Alan Žepec

CEO

 

 
Alan (1971.) je osnivač i direktor LQ organizacije te radi kao coach i trener iz područja liderstva i osobnog razvoja za kompanije u Hrvatskoj i inozemstvu. Svojih 25 godina poslovnog iskustva stekao je kao vlasnik građevinskog poduzeća i konzultantske kuće, oboje kao tržišni lideri u svojim nišama. Redoviti je predavač Academy of Executive Coaching, London. Alan je sa svojim timom, prije svega, posvećen podizanju razine svjesnosti lidera koji vode organizacije te uspostavljanju nove organizacijske kulture u poduzeća širom svijeta.
 

 

Kristina Berak

Financije i administracija

 
Kristina je pohađala Ekonomski Fakultet u Zagrebu, smjer Organizacija i Menadžment, a svoje zvanje je upotpunila i diplomom Coaching Skills Certificate.
Govori engleski i francuski jezik te je član volonterske udruge grada Zagreba za pomoć djeci.
Kristina je predana svom poslu, brzo usvaja nova znanja te je uvijek okrenuta novim projektima kao i vlastitom razvoju.
 

Martina Detelić

Partner

 
Martina je business coach, certificirani Hogan interpretator i trener, trener za javni i medijski nastup, te konzultant na području kreiranja osobnog komunikacijskog stila menadžera i lidera. Iza nje je višegodišnje iskustvo rada sa zaposlenima na svim kompanijskim razinama - kroz individualne i timske coachinge, psihološku procjenu i profiliranje menadžmenta, grupne treninge i facilitacijske procese. 
Diplomirala je na jednoj od najpoznatijih akademija za business coaching - Academy of Executive Coaching (London). Uz individualni, završila je i AoEC program za timski coaching -Systemic team coaching. 


 

Ljupko Kontešić

Partner

 
Ljupko svoja znanja i iskustvo crpi iz raznolikog dosadašnjeg područja rada. Bavio se profesionalno sportom na vrhunskoj razini, bio poduzetnik u businessu i aktivno istražuje područje osobnog razvoja u zadnjih 15ak godina. Danas radi kao executive coach & business trainer najviše usmjeren na razvoj i usvajanje coachinga kao načina promišljanja, življenja, rada i organizacije. Njegovo usmjerenje je integracija znanja i iskustava u cilju maksimiziranja ljudskog potencijala tj. održivi rast i razvoj pojedinaca /organizacija. Surađuje na velikom broju projekata u regiji radeći sa menadžerima/liderima svih razina, u organizacijama različitih djelatnosti. Redovni je asistent i predavač na Školi za osobni i organizacijski razvoj.
 

Michael Nam

Suradnik

 Michael je po zanimanju kemijski inženjer s više od 22 godine B2B radnoga staža stečenog diljem Europe (Njemačka, Francuska, Benelux, Slovenija, Hrvatska…). Vođenje ljudi i menadžment obilježili su njegovu cjelokupnu karijeru. Trenutačno kao coach pomaže drugima na putu njihova osobnog menadžerskog razvoja.
Dva su pitanja uvijek njegova misao vodilja: „Što potiče ljude?“ i „Kako u podpunosti aktivirati ljudski potencijal?“. Uživajući tijekom coachinga Michael je pažljiv i pun podrške, ali istodobno zahtjevan. Govori njemački, francuski i engleski jezik, a služi se i hrvatskim.Ivana Jandrić

Prodaja i marketing

 
Ivana je magistrica ekonomije, koja je diplomirala na Ekonomskom fakultetu Zagreb, a svoje stručno znanje o upravljanju odlučila je proširiti odabravši smjer Mendžment na diplomskom studiju. Voli raditi s ljudima te joj veliko zadovoljstvo stvara dijeljenje stečenog znanja i vještina kroz rad u udruzi Ekonomska klinika, čiji je aktivan član. U sklopu udruge radila je na organizaciji konferencije "Dobrobit društvenog poduzetništva" te je zajedno sa svojim timom organizirala "MeetUp" projekte koji su orijentirani na poslovni networking. Uživa u osmišljavanju novih kreativnih rješenja i praćenju trendova u komunikaciji sa krajnjim kupcima. Proaktivna i entuzijastična, spremna je za nove izazove, projekte i vlastiti razvoj.

Igor Kovač

Assessment & Development Centar

 
Igor je psiholog s dugogodišnjim iskustvom na području kliničke psihologije gdje se bavio psihodijagnostikom te savjetodavnim i terapijskim radom s grupama i pojedincima.
U velikim internacionalnim kompanijama radio je na uspostavljanju HR sustava i intenzivno se bavio područjima upravljanja ljudskim resursima i sustavima poslovnog upravljanja. 
Aktivno je uključen u rad strukovnih (Hrvatska psihološka komora, Hrvatsko psihološko društvo) i stručnih udruga (HR centar), a kroz rad u ocjenjivačkom odboru nagrade Prometej za najboljeg HR menadžera nastoji promovirati izvrsnost na području upravljanja ljudskim potencijalima u Hrvatskoj.

Sanja Zdunić

Partner

 
Sanja Zdunić, po struci prof. sociologije, stručnjak je za vođenje, coaching timova i upravljanje projektima. Poznavanje poslovnih procesa i iskustvo u vođenju i organizaciji odvjetničke tvrtke, TV tvrtke i edukacijske tvrtke čine ključnu prednost Sanjina razumijevanja poslovne zbilje te prijenosa iskustva iz svijeta rada u svijet učenja, razvoja i promjene. Sanja je NLP praktičar i certificirani executive/business coach od strane Academy of Executive Coaching (London). Najveći dio svoje edukacijske karijere, Sanja je usmjerila na uslužnu djelatnost, poglavito na luksuzni segment hotelijerstva. U svom radu, Sanja uspješno spaja rad s liderima i njihovim timovima pomažući im postići međusobno razumijevanje, razvoj, rezultat i radost novo nastajućih promjena.

 


Dr. Avi Goren-Bar

Suradnik

 
Dr. Avi Goren-Bar, rodom iz Tel Aviva u Izraelu, raspolaže 35-godišnjim radnim iskustvom na području kreativnog coachinga u raznim organizacijama u obrazovanju, vojsci (IDF - Izraelske obrambene snage), business-u i visokoj tehnologiji. Kao certificirani klinički i edukacijski psiholog i priznati stručnjak/terapeut na polju ekspresivnih umjetnosti, donosi iznimnu količinu praktičnog znanja o ljudskim potencijalima. Avijeva specijalnost je coaching na bazi analitičke psihologije Carla Junga, Gestalt terapije i ekspresivnih umjetnosti. Dr. Goren-Bar trenutno vodi 3 kvalifikacijska programa u Ateni, Istanbulu i Zagrebu.
 

Hazel Valentine 

Suradnik

 
Hazel radi kao konzultant, trener i coach od 1989. s klijentima iz Velike Britanije, Zapadne i srednje Europe te Bliskog istoka. Sa svojim bogatim znanjem, iskustvom i mudrošću pomogla je mnogim poslovnim sektorima i liderima u njihovom rastu i razvoju. Hazel je autorica mnogih akreditiranih svjetski priznatih programa iz područja razvoja lidera. Hazel sa svojim suprugom živi u Velikoj Britaniji.

  

 
vrh stranice