O Master Leader Akademiji

Dojmovi naših polaznika

 • Odlična i inspirativna edukacija koja me uvela u svijet coachinga i donijela novi pogled na komunikaciju. Praktične vježbe su na jednostavan i zabavan način dovele do toga da stvarno shvatimo što je coaching i kako ga primijeniti, već nakon 2 dana!
  Coaching Skills Certificate,
  Nives, Vivo Somnia d.o.o.
 • Oduševljena sam programom  i trenerima . Preporuka svima pa i o ima koji se ne misle baviti Coaching-om.
  CSC,
  Petra, HEP
 • Hvala treneru Ljupku na izvrsno odrzanom treningu! Puno AHA trenutaka i osvještavanja
  Coaching skills certificate,
  Ana-Maria , HEP
 • Online Coaching Skills Certificate je odlična edukacija zahvaljujući stručnim i predanim predavačima Žepec Alanu i Kontešić Ljupku. Sadržaj, koncept, mnogobrojne vrijedne informacije, alati te vježbe, zaista doprinesu poboljšanju postojećih vještina i znanja, a i osvještavanju novih.
  Online Coaching Skills Certificate,
  Antonija Bezić,
 • Na ovom programu počeo sam koristiti coaching vještine koje potiču razvoj klijenta, no istovremeno i samorazvoj. Osvijestio sam prostor za napredak te svoje manjkavosti. Holističkim promišljanjem prisjetio sam se svojih izazova te su se nametnuli i neki novi. Iskusni treneri, mentori, koji su nas pratili dali su jednu posebnu dimenziju mojem procesu. Koliko se prepustite, predate i budete iskreni toliko ćete dobiti i ponesti sa sobom. Ugodno putovanje!
  Practitioner Diploma in Executive Coaching,
  Adrian Grgurić, Croatia osiguranje d.d.
 • Jedan od najboljih programa i edukacija koje sam pohađala. Nevjerojatna energija, visoka razina profesionalnosti, odlični treneri i jako dobar koncept. Kroz opuštenu i ugodnu atmosferu smo učili, radili, povezivali se i veselili. Dobila sam puno više nego što sam očekivala. Nakon ove Akademije ja nisam više ista. Hvala vam na tome.
  Practitioner Diploma in Executive Coaching,
  Mateja Popović,
 • Academy of Executive Coaching program koji bi apsolutno preporucio svima koji se u svome radu zele koristiti coachingom. Savrseno izbalansiran program koji se temelji na pregrst primjene coaching prakse i kvalitetne povratne informacije. Znanje se stjece na modulima te izmedju modula a sve je popraceno online podrskom.
  Academy of Executive Coaching,
  Kristian Tudek, Global Key Account Leader EMEA, Kimberly-Clark Professional
 • Program je bio izuzetno inspirativan , zanimljiv i meni, kao vrlo iskusnoj osobi, ponudio novi pogled na moju potencialnu zivotnu ulogu.... 
  Executive Coach Diploma,
  Srecko Debelak , Senior Director, Kearney
 • Program je bio izuzetno inspirativan , zanimljiv i meni, kao vrlo iskusnoj osobi, ponudio novi pogled na moju potencialnu zivotnu ulogu.... 
  Executive Coach Diploma,
  Srecko Debelak , Senior Director, Kearney
 • Opisala bi ovaj tecaj kao jednostavan i jasan overview sto bi sve manager trebao znati, kako voditi sastanak, projekt, team, uspjesno davati feedback itd. Dodatna vrijednost tecaja su zapravo sami ljudi iz razlicitih bransi koji nesebicno dijele svoja iskustva. Sve u svemu lijepo iskustvo nakon kojeg ces lakse razumjeti u kojem smjeru se trebas razvijati.
  First Time Manager,
  Maja Roboz, Solution Architect, Ericsson Nikola Tesla
 • FTM program, omogućio mi je usmjeriti me u određenim situacijama u kojima sam se do sada ponašao kao "slijepac". Nešto s čime se svi svakodnevno susrećemo, vidio sam iz drugog kuta, onog teoretskog, te samim time i dobio određena saznanja i vještine kako u tim situacijama postupiti. FTM program toplo preporučam svim polaznicima da vide i prepoznaju svoje situacije iz nešto drugačije perspektive.
  First time manager,
  Filip Čižmešija, Hrvatski Telekom d.d. - voditelj grupe
 • FTM program mi je uvelike pomogao u svakodnevnom poslu. Drugačije gledam na izazove koji su preda mnom i drugačije im pristupam. Volio bih da je u pojedinim modulima bilo više interakcije i povezivanja vježbi sa konkretnim primjerima.
  First time manager,
  Matko Mužar, Adria Grupa doo
 • Neponovljivo iskustvo! Dinamičan, strukturiran i kreativan program koji mi je pomogao da upoznam samog sebe, prvenstveno svoje vrijednosti, svoju misiju i viziju. Fenomenalni treneri i ekipa iz grupe!
  FTM,
  Ivan Krajina, Voditelj odjela, Oktal Pharma
 • Nevjerovatno putovanje na kojem sam otkrio novog sebe, za šta sam sve sposoban da odradim kada stavim fokuse i ciljeve na konkretne stvari.
  Master Leader Akademija,
  Eldar Žilić, PROGRAM MANAGER, ALMA RAS
 • I must say this is one of the most important learning for a people manager and coaches. More deeper dive in coaching, mainly to build relationship and trust and most importantly understanding the emotions and feelings of our clients. For me, this program have made me build the trust with my direct reports.
  Practitioned Diploma in Executive Coaching,
  Nesh, HSBC
 • Savršen program za lični razvoj i profesionalno osnaživanje zasnovan na različitostima, izvanrednoj sinergiji, razmeni znanja i pre svega sjajnim ljudima koji su oplemenili ovo jedinstveno iskustvo. Velika zahvalnost Maji i Ljupku koji su u svakom smislu doneli mnogo više od novih znanja. Težak put, sreća i neponovljivo životno iskustvo.
  LQ-Practitioner Diploma in Executive Coaching,
  Olja Cokorilo, Predsednica UO Direktorata civilnog vazduhoplovstva RS, vanredni profesor na Saobraćajnom fakultetu Univerziteta u Beogradu
 • Iskustvo ucestvovanja na obuci za Executive Coach-a je jedno od najlepsih iskustava koje sam ikada dozivela. Omogucilo mi je pre svega da upoznam sebe, da upoznam divne ljude, da ovladam tehnikama coachinga, te da kroz primenu budem inicijator najlepsih promena koje individua moze da zamisli-promena koju je individua sama ostvarila. Hvala
  Practitioner Diploma in Executive Coaching,
  Jadranka Kosovic, HR Manager, Goodwill Pharma
 • Master Leader Akademija me iznenadila svojim konceptom i izvedbom u kojoj smo svi participirali. Koliko smo učili od trenera, toliko smo učili i jedni od drugih.
  Master Leader Akademija,
  Željko Popović, Suvlasnik Educamix
 • Imao sam priliku učestvovati na Alanovoj BOOM radionici. Moram istaknuti da mi je pomogla u radu u naftnoj industriji koja je puna izazova. Pomogla mi je da se na što bolji način nosim sa svim izazovima te da usavršim rad u timu kao I njegovu efikasnost.
  BOOM,
  Miran Stambol, G- Petrol
 • Kroz Master Leader Akademiju osim što sam dobio bolji uvid u sebe, svoje reakcije i kako one utječu na druge, obogaćen sam prilikom da upoznam jedinstveno uspješne ljude iz cijele regije.
  Master Leader Akademija,
  Ivan Dobrinčić, Salveo
 • MLA mi je donio bolje razumijevanje sebe i svojih ponašanja, prihvaćanje i upravljanje manje lijepim djelovima svoje osobnosti i saznanje da svatko u sebi nosi neku priču koja nije vidljiva na prvu. A najvrednije što nosim s programa su predivna prijateljstva i osjećaj da je moguće potpuno se otvoriti i vjerovati ljudima nakon svega nekoliko susreta.
  Master Leader Akademija,
  Ana Belamarić, Hrvatska poštanska banka
 • Master Leader Akademija dala mi je veću svjesnost o meni samom, mom vođenju, o mojim dosadašnjim pogledima na vođenje, te promjenama koje želim uvesti.
  Master Leader Akademija,
  Daniel Pantaler, Izvršni direktor za kvalitetu
 • Master Leader Akademija je u potpunosti promjenila način moga razmišljanja, jer sam shvatio koliko je bitno sagledati stvari iz perspektive drugih, a što je rezultiralo time da danas imam puno zadovoljniji i efikasniji tim.
  Master Leader Akademija,
  Enver Efendira, Izvršni direktor, Mega-em
 • Program me naterao da odvojim vreme i da se pozabavim stvarima koje se tiču napretka mene u personalnom i poslovnom smislu.
  Master Leader Akademija,
  Aleksandar Vratonjić Gligorijević, Direktor za inovacije
 • Odličan program koji jednostavno "tjera" na preispitivanje i traži novi nivo zrelosti. Neočekivano drugačije iskustvo. Upoznala sam odlične ljude sa nevjerovatnim životnim pričama. Definitivno iskustvo za pamćenje.
  Master Leader Akademija,
  Selma Kutrović, komercijalni direktor, Megamix
 • MLA program omogućio mi je da na strukturirani način pogledam u sebe dublje nego ikada do sada…..i bilo je to jedno izuzetno iskustvo.
  Master Leader Akademija,
  Davor Gečić, DIVISION PRESIDENT, Leggett & Platt Components Europe
 • Najviše mi se na programu svidjelo što je kreirana drugačija atmosfera za rad u odnosu na svakodnevni rad, a koja u nama budi ono najbolje.
  Tarkett Leadership Akademija ,
  Ljiljana Dragojlović, Learning and Development Expert, Tarkett
 • Program je vrlo koristan i odlično koncipiran, sa dosta interakcije među učesnicima. Dobili smo mnogo korisnih alata, koji su primenljivi u svakodnevnoj praksi i bolje se upoznali i povezali kao tim.
  Tarkett Leadership Akademija ,
  Dragana Stojanović, Corporate Communications Manager, Tarkett
 • Najviše mi se dojmilo iskustvo trenera, lagano vođenje kroz program, ne nametanje trenera, interesantni primeri. Spuštanje metodologije na sve nivoe. Primena u praksi.
  Tarkett Leadership Akademija ,
  Đorđe Petljanski, Environment and Quality Standard Director, Tarkett
 • Najvrednije što mi je MLA donio je bolje poznavanje sebe. Time mi je otvorio put da bolje kanaliziram svoju energiju i osjećaje i omogućio da postanem bolja osoba u svim aspektima svog života - kao otac, suprug, brat, sin, prijatelj, kolega, menadžer, lider.
  Master Leader Akademija,
  Juraj Urbanke, CEO, HSM Informatika
 • Bila sam u prilici prolaziti basic coaching trening koji se bazirao na GROW metodi i do sada sam mislila da su ti treninzi bili kvalitetni. Međutim, ono što smo prošli sa Alanom i Ljupkom kroz nekoliko sati neusporedivo je s bilo čime do sada. Od opuštenog ali visoko profesionalnog stava, detaljnosti informacija koje su nam dali, feedback koji smo dobili, ukazivanje na određene elemente i naglašavanje bitnog po nekoliko puta…sve što mogu reći je da sam stvarno oduševljena i izuzetno osnažena. 

  Online Coaching Skills Certificate,
  Katja Matić, People and Organizational Development Manager, Njuškalo d.o.o.,
 • Hvala Igoru Kovaču i LQ-u na odlično organiziranoj online edukaciji, zanimljivom virtualnom druženju na kojem nismo imali dojam socijalne distanciranosti (naprotiv) te što sam imala priliku obogatiti izolacijske dane stjecanjem novih znanja i upoznavanjem novih, zanimljivih ljudi.
  Hogan Assessment Certifikacijski Trening,
  Dunja Vorkapić, HR Business Partner, A1
 • Želeći upotpuniti svoje razumijevanje kandidata u procjeni njihovih potencijala za razvoj odlučila sam završiti Hogan certifikacijski trening. Hvala Alanu i LQ na odlično organiziranom treningu. Boljeg trenera za ovu temu od Igora Kovača je teško zamisliti, a osim znanja i certifikata ostat će i nova poznanstva s kolegama koji su me osnažili i inspirirali. Trening i ekipa za svaku preporuku.
  Hogan Assessment Certifikacijski Trening,
  Ivana Nobilo, Management Consultant & Executive Trainer, Di Brains ltd
Ostali dojmovi

PO ČEMU SMO DRUGAČIJI?

1. Nudimo inovativne i online koncepte učenja.

2. Razvili smo ko-kreaciju u treninzima koja oduševljava polaznike.

3. Kreirali smo BOOM sistem za vođenje malog i srednjeg poduzeća. 

4. Naši strateški dobavljači su vodeće svjetske kompanije u svojim područjima.

5. Vodeća smo trening i coaching kompanija u regiji.

Kontaktirajte nas
Learning Managment System

E-learning za frontline

The only microlearning platform built for business performance

Klikni ovdje za više informacija

Napravite BOOM u poslovanju.

NAŠI INTERNACIONALNI PARTNERI:

vrh stranice