AoEC Practitioner Diploma
in Executive Coaching

Coaching vještine su nova valuta za radno mjesto 21. stoljeća.

Podržavajući individualnu, timsku i organizacijsku izvedbu, coaching postaje prirodan i uobičajen dio organizacijskog dizajna i strategija razvoja ljudi. Obogaćujući ljude i njihove karijere, coaching promiče dobro upravljanje, odgovorno vodstvo i održivi rast.

Svatko bi trebao početi od sebe - Vi možete identificirati vlastite snage i nadvladati samoograničavajuća uvjerenja - produbite svoju samosvijest kako biste jasnije čuli unutarnje procese koji se događaju u svakome od nas.

Practitioner Diploma in Executive Coaching pokriva spektar coaching metodologija. To je iskustveni program, što znači da ćete imati mnogo prilika za vježbanje svojih coaching vještina u praksi i dobivanje feedbacka od stručnjaka. To je iznimno vrijedno jer sve što naučite možete primijeniti odmah, dok vježbom ne dođete do savršenstva.

Osvrnut ćemo se na važnost etike i profesionalnih standarda u coachingu, definirat ćemo ograničenja u coaching stilovima i razvijati coaching stil koji Vama najviše odgovara.

Iskoristite priliku za profesionalni razvoj karijere pod okriljem najcjenjenije organizacije za obrazovanje i certifikaciju Executive Coacheva na svijetu, Academy of Executive Coaching, s trostrukom akreditacijom vodećih profesionalnih tijela u industriji – Association for Coaching, European Mentoring and Coaching Council i International Coaching Federation.

Sljedeći korak u Vašem razvoju je usklađivanje coaching procesa s poslovnom i organizacijskom kulturom. Preporučujemo vam Team Coaching Fundamentals trening kreiran za executive i business coacheve koji žele proširiti svoju praksu na coaching timova.

STRUKTURA PROGRAMA

Image

KOME JE PROGRAM NAMIJENJEN?

Menadžerima koji žele izgraditi coaching ekspertizu globalnih executive coaching standarda te razvijati osobni coaching model.

ŠTO DOBIVATE?

 

  • Uspostavljanje snažnih profesionalnih odnosa, punih povjerenja, poštovanja te izgradnju rapporta
  • Korištenje coaching vještina koje osnažuju za velike poslovne pothvate i olakšavaju komunikaciju i vođenje drugih
  • Usklađivanje coaching procesa s poslovnom i organizacijskom kulturom
  • Bodove za kontinuirano profesionalno obrazovanje pri International Coach Federation (ICF) - Level 1 i European Mentoring and Coaching Council (EMCC)
  • Certifikat AoEC Practitioner Diploma in Executive Coaching- program je franšiza Academy of Executive Coaching iz Londona 
Image

MODULI

GENERACIJA 31
  1. UKLJUČIVANJE KLIJENATA 15.10. - 16.10.2024.
  2. RAZUMIJEVANJE I PRODUBLJIVANJE 12. - 13.11.2024.
  3. EVALUACIJA REZULTATA I PRIVOĐENJE COACHING PROCESA 10. - 11.12.2024.
  4. ASSESSMENT DAY 18/19.02.2025.

Način održavanja: uživo u Zagrebu