AOEC Practitioner Diploma in Executive Coaching

Iskusan ste menadžer, trener ili konzultant ili coach koji svoje profesionalno iskustvo želi obogatiti i vještinama coachinga? Pridružite nam se, produbite svoja znanja i postanite akreditirani AOEC coach.

OSNIVAČ AOEC-A O COACHINGU I SURADNJI S LQ-OM
POLAZNICI O AKADEMIJI
DATUMI ODRŽAVANJA

Zagreb, 2023.

Modul 1: 17. - 18.10.2023.
Modul 2: 16. - 17.11.2023.
Modul 3: 12. - 13.12.2023.
Assessment Day: 30. - 31.01.2024.

Online, 2023.

Modul 1: 25 - 26.04.2023.
Modul 2: 23 - 24.05.2023.
Modul 3: 13 - 14.06.2023.
Assessment Day: 09.2023.

PROCES EDUKACIJE
Image
AOEC PROGRAM JE PREPOZNAT I AKREDITIRAN OD STRANE SVJETSKIH ORGANIZACIJA:
ImageImageImageImageImage

Middlesex University
European Mentoring and Coaching Council
ICF - provides 60 accredited coach training hours (ACSTH)

Academy of Executive Coaching je najcjenjenija organizacija za obrazovanje i certifikaciju Executive Coach-eva na svijetu, priznata od strane dviju najvećih svjetskih udruga: ICF-a (International Coaching Federation) i EMCC-a (European Mentoring and Counching Council). Sjedište Akademije je u Londonu, a suradnja s LQ-om, službenim partnerom za Hrvatsku, traje već dugi niz godina.

www.aoec.com

Image
Jedan od najboljih programa i edukacija koje sam pohađala. Nevjerojatna energija, visoka razina profesionalnosti, odlični treneri i jako dobar koncept. Kroz opuštenu i ugodnu atmosferu smo učili, radili, povezivali se i veselili. Dobila sam puno više nego što sam očekivala. Nakon ove Akademije ja nisam više ista. Hvala vam na tome.

Mateja Popović

Program je bio izuzetno inspirativan , zanimljiv i meni, kao vrlo iskusnoj osobi, ponudio novi pogled na moju potencialnu zivotnu ulogu….

Srecko Debelak

Senior Director, Kearney
I must say this is one of the most important learning for a people manager and coaches. More deeper dive in coaching, mainly to build relationship and trust and most importantly understanding the emotions and feelings of our clients. For me, this program have made me build the trust with my direct reports.

Nesh

HSBC
Hvala što ste okupili u Beogradu tako raznovrsnu grupu da uči zajedno i dva trenera tako fantastično komplementarna i profesionalna! Kako nisam početnik u coaching-u, došla sam sa visokim očekivanjima i otišla jako zadovoljna. Divno je što dajete fundamentalna znanja po ICF standardu a ostavljate i puno prostora za individualnost.

Ivana Costa

free lance HR and OD consultant
Program je nadmašio sva moja ocekivanja. Alan i Ljupko na tako lagan, učinkovit i podržavajući način prenose znanja i vještine te uvode polaznike u jedan novi svijet promišljanja, pristupa i osobnog razvoja. Biti ko-kreator u ovakvom jednom procesu zaista je veličanstveni doživljaj. Hvala LQ team-u od srca!

Sandra Mraović Deković

zona motiva d.o.o., owner&manager