Coaching Skills Certificate

Unaprijedite komunikaciju kojom svojim umijećem aktivnog slušanja i postavljanjem kvalitetnih pitanja omogućavate sugovornicima da se sami otvore.

Ne radi se o supermoći koju imaju samo odabrani, već o coaching pristupu koji se može uvježbati.

Program Coaching Skills Certificate idealan je za Vas ako želite voditi razgovore kojima ćete saznati više, biti prisutniji, čitati između redova i postizati svoje ciljeve.

Zaposlenici u prvi plan stavljaju međuljudske odnose, osobne vrijednosti, sinergiju, suradnju, podršku, što dobre komunikacijske vještine stavlja u sam vrh - kao neophodne za uspjeh u poslovanju.

Coaching pristup je poseban jer se prelijeva u vidu apsolutnog povjerenja, podrške, blagosti, pozitivne energije, tolerancije i potpunog razumijevanja na sve s kojima komunicirate. Utjecaj na druge Vaša je odgovornost - možete biti inspiracija! Članovi Vašeg tima postat će motiviraniji, odgovorniji i proaktivniji zbog Vašeg pristupa.

Nakon što savladate osnove, u skladu s osobnim ambicijama, možete nastaviti školovanje na Practitioner Diploma in Executive Coaching. Ako upisujete program Practitioner Diploma in Executive Coaching, ovaj trening za Vas je besplatan!

KOME JE PROGRAM NAMIJENJEN?

Svima koji žele učiti o coachingu i implementirati ga u svoju svakodnevicu.

ŠTO DOBIVATE?

  • Poboljšanu komunikaciju s kolegama i klijentima, ali i s prijateljima te obitelji
  • Usvajanje strukture: slušanje, postavljanje pravih pitanja, određivanje ciljeva
  • Trenutnu primjenu coachinga u praksi
  • Dobivaju se bodovi za kontinuirano profesionalno obrazovanje pri International Coach Federation (ICF) i European Mentoring and Coaching Council (EMCC)
  • Certifikat Coaching Skills Certificate - program je franšiza Academy of Executive Coaching iz Londona

DATUMI ODRŽAVANJA:

24.-25.09.2024.