Coaching Skills Certificate

Naučiti kako postati izniman executive coach je avanturističko putovanje koje započinje sudjelovanjem na Coaching Skills Certificate programu. 
Ovaj dvodnevni program približit će vam pojam i temeljna načela coachinga. Bit ćete u mogućnosti odmah krenuti s coachingom, kao i steći svjesnost o coaching stilu koji vam najviše odgovara.

Iskusite što znači biti executive coach iz prve ruke i postanite svjesni uspješnosti coaching procesa u organizaciji!

Cilj programa

U korporativnom svijetu došlo je do sazrijevanja tržišta na način da je coaching postao dio poslovne svakodnevnice. Coaching se koristi u formalnom i neformalnom obliku te je primjećena razlika između osoba koje su bile izložene coachingu (bilo da su koristili coaching u poslovnim situacijama, bili sugovornik u coaching procesu, ili sudjelovali na NLP tečaju) te onih koji se sa coachingom nikad nisu susreli. Ovim programom želimo vas uvesti u svijet coachinga i osigurati vam proces učenja s iskusnim trenerima koji imaju iskustva slična vašim.

Svrha programa je pronaći odgovor na pitanja:

Je li coaching pravi put za mene?

Coaching Skills Certificate omogućit će Vam da iskusite coaching iz prve ruke te da potaknuti ovim iskustvom nastavite s coaching obrazovanjem.

Kako uvesti coaching u organizaciju?

Steći ćete svjesnost o jedinstvenoj sposobnosti coachinga da iz korijena promijeni organizaciju na bolje te uz pomoć informacija "iznutra" budete u stanju odlučiti na koji način uvesti coaching u svoju organizaciju.

Kakav je coaching stil pravi za mene?

Otkrit ćete koji coaching stil je pravi za Vas (life coaching, career coaching, business coaching, performance coaching, transformational coaching).

Smisao coachinga: zašto - kada - tko?

Coaching je najučinkovitiji pristup kod niza različitih poslovnih situacija: npr. usklađivanja ciljeva članova tima, prijelomne točke u karijeri, prevladavanje loših ili neučinkovitih odnosa s kolegama, učinkovitog planiranja djelovanja.

Mogu li postati odličan coach?

Ako je vam je ovo potpuno novo područje, moći ćete istražiti da li je coaching zaista pravi put za vas, u čemu će vam razgovor s iskusnim i kvalificiranim trenerom zasigurno pomoći.

Benefiti programa

Imati ćete mentora u vidu iskusnog, kvalificiranog executive coacha koji će vam odgovoriti na pitanja i voditi vas kroz proces coachinga. Tijekom programa i sami ćete se primijeniti coaching te dobiti "feedback" od Vašeg mentora i drugih sudionika po principu: coach - sugovornik - promatrač.
Coachingu nije mjesto samo na poslu - on ima pozitivan učinak na sve sfere života. Poboljšat ćete komunikaciju s prijateljima, obitelji, kolegama i klijentima.

Ovaj program Vaš je prvi korak na putovanju koje se zove coaching!

Academy of Executive Coaching je najcjenjenija organizacija za obrazovanje i certifikaciju Executive Coach-eva na svijetu, priznata od strane dviju najvećih svjetskih udruga: ICF-a (International Coaching Federation) i EMCC-a (European Mentoring and Counching Council). Sjedište Akademije je u Londonu, a suradnja s LQ-om, službenim partnerom za Hrvatsku, traje već dugi niz godina.
vrh stranice