Coaching Skills Certificate

Naučiti kako postati izniman Executive Coach je avanturističko putovanje koje započinje sudjelovanjem na Coaching Skills Certificate programu.

Iskusite što znači biti Executive Coach iz prve ruke i postanite svjesni uspješnosti coaching procesa u organizaciji!

SVRHA PROGRAMA JE ODGOVORITI NA PITANJA:

Je li coaching pravi put za mene?
Kako uvesti coaching u organizaciju?
Kakav je coaching stil pravi za mene?
Smisao coachinga: zašto - kada - tko?
Mogu li postati odličan coach?

BENEFITI PROGRAMA

Imat ćete mentora u vidu iskusnog, kvalificiranog executive coacha koji će odgovoriti na sva Vaša pitanja te Vas voditi kroz proces coachinga. Tijekom programa i sami ćete primijeniti coaching te dobiti feedback od Vašeg mentora i drugih sudionika po principu: coach - sugovornik - promatrač.

Coachingu nije mjesto samo na poslu - on ima pozitivan učinak na sve sfere života. Poboljšat ćete komunikaciju s prijateljima, obitelji, kolegama i klijentima.

 

Ovaj program Vaš je prvi korak na putovanju koje se zove coaching!
DATUM ODRŽAVANJA

Zagreb

22 - 23.11.2022.

Po završetku školovanja stječe se certifikat Coaching Skills Certificate. U skladu s osobnim ambicijama, polaznici mogu nastaviti školovanje na Practitioner Diploma in Executive Coaching. Ukoliko upisujete program Practitioner Diploma in Executive Coaching ovaj trening za Vas je besplatan! Ukoliko se naknadno odlučite za sudjelovanje, ovaj iznos će se odbiti od cijene programa Practitioner Diploma in Executive Coaching.
Alan Žepec o coachingu
AOEC PROGRAM JE PREPOZNAT I AKREDITIRAN OD STRANE SVJETSKIH ORGANIZACIJA:
ImageImageImageImageImage

Middlesex University
European Mentoring and Coaching Council
ICF - provides 60 accredited coach training hours (ACSTH)

Academy of Executive Coaching je najcjenjenija organizacija za obrazovanje i certifikaciju Executive Coach-eva na svijetu, priznata od strane dviju najvećih svjetskih udruga: ICF-a (International Coaching Federation) i EMCC-a (European Mentoring and Counching Council). Sjedište Akademije je u Londonu, a suradnja s LQ-om, službenim partnerom za Hrvatsku, traje već dugi niz godina.

www.aoec.com