Custom trening program
za nove menadžere

Riječima jedne polaznice, program namijenjen novim menadžerima je jednostavan i jasan pregled što bi sve menadžer trebao znati: kako voditi sastanak, projekt, tim, uspješno davati feedback, pregovarati i donositi odluke.

Custom trening program prema Vašim potrebama, za ljude kojima ste dali svoje povjerenje u vođenju poslova, pružit će im svu potrebnu podršku.

Prije svega, naći će se u nizu simulacija problematičnih situacija koje će ih zasigurno čekati na ovom počasnom, ali odgovornom radnom mjestu.
Imat će jedinstvenu priliku čuti mišljenja drugih, kako trenera koji imaju i do nekoliko desetljeća iskustva kao vrhunski stručnjaci, tako i svojih kolega koji su na sličnoj poziciji.

Program je dinamičan, strukturiran i kreativan, pun interaktivnih radionica i vježbi te odmah primjenjiv u praksi. Vaši će menadžeri brzo izaći iz svoje zone udobnosti i pristupiti problemima na drugačiji način. Usvojit će konkretna znanja i vještine, a što je još važnije - menadžerski način razmišljanja novog doba: asertivni pristup, dvosmjernu komunikaciju, odnos pun povjerenja, transparentnost, inovativno donošenje rješenja i autonomiju.

Kreirajmo zajedno program za nove menadžere koji će nakon toga biti osposobljeni da kompaniju samouvjereno vode u budućnost, a vašim ljudima osiguraju veći uspjeh i zadovoljstvo.

KOME JE PROGRAM NAMIJENJEN?

Svim zaposlenicima koji se pripremaju za menadžersku poziciju ili menadžerima koji imaju do 1 godine iskustva na poziciji menadžera.

ŠTO DOBIVATE?

 • Assessment profiliranje (360 Halo Feedback i/ili Hogan procjenu i/ili MBTI)
 • Trening koji se odvija uživo ili online
 • Pristup Axonify aplikaciji koja se koristi za mikro-učenje između modula
 • Temeljne i nužne vještine vođenja
 • Ključne menadžerske kompetencije
 • Individualni ili grupni mentoring

MODULI*

 1. KREIRANJE USPJEHA KROZ LJUDE
 2. UPRAVLJANJE PROJEKTIMA
 3. EFIKASNOST U KOMUNIKACIJI
 4. INOVATIVNOST
 5. RAZUMIJEVANJE BROJEVA
 6. PREGOVARANJE
 7. INTEGRACIJA

*mogućnost personalizacije modula