Custom trening program
za višu i visoku razinu menadžera

Najopasniji mit o liderstvu je da se lideri rađaju - da postoji nužan genetski faktor. Lideri se zapravo stvaraju. Dobrodošli na trening program koji će vas u to uvjeriti.

Globalni trendovi u liderstvu podigli su pravila igre na višu razinu, danas se cijeni čovjek, njegova osobnost i autentičnost te se prepoznaje važan faktor duhovnosti koji čini razliku između osrednjeg i izuzetnog vođe.

Ponudite svojim menadžerima proces introspekcije, analiziranja i strukturiranja sebe, kanaliziranja osjećaja, priliku da žive vlastitu autentičnost.

Ostavite sve što ste naučili o liderstvu iza sebe, jer sada se nalazite na mjestu koje zadire duboko i daleko iza toga, odakle se izlazi kao drugačija osoba nego što ste bili kada ste ušli. Pohađanje ovog programa mijenjalo je sudbine, a neki su ga opisali kao najbolji trening u karijeri.

Program se kreira specijalno za vaše potrebe, a u suštini, za sve koji već imaju životno iskustvo i visoku razinu odgovornosti, koji se trebaju baviti stvarima koje se tiču ​​njihovog napretka, kako osobnog tako i poslovnog. Poniznost je nemoguće postići bez samootkrića, a to dvoje čini sjajnog lidera.

KOME JE PROGRAM NAMIJENJEN?

Menadžerima s iskustvom u vođenju koji posjeduju spremnost na rast, razvoj i promjenu.

ŠTO DOBIVATE?

  • Assessment profiliranje (360 Halo Feedback i/ili Hogan procjenu i/ili Leadership insights)
  • Trening koji se odvija uživo ili online
  • Pristup Axonify aplikaciji koja se koristi za mikro-učenje između modula
  • Duboko introspektivan leadership program

MODULI*

  1. SNAGA UMA I EGO
  2. AUTENTIČNO VODSTVO
  3. SISTEMSKO RAZMIŠLJANJE
  4. COACHING, PROMJENA I STORYTELLING
  5. RAZUMIJEVANJE BROJEVA
  6. INTEGRACIJA

*mogućnost personalizacije modula