Vaši dojmovi

Pošaljite nam svoja mišljenja i iskustva!


Coaching akademija

Stečene vještine i znanja s LQ Coaching akademije potaknule su me da u puno većoj mjeri aktivno slušam svoje sugovornike i jasnije čujem unutarnje procese koji se kod svakog od nas događaju. Određene vještine dodatno sam izbrusila, a puno toga sam i o samoj sebi otkrila. Stečeno znanje i iskustvo svakodnevno koristim u poslovnom i privatnom životu. Sad s više samopouzdanja svojim internim klijentima pomažem da shvate kako da osvijeste vlastite želje i težnje te kako da vlastite snage i sposobnosti iskoriste u ostvarivanju tih želja, kako da svoj problem učine sebi vidljivim i nađu rješenje u sebi. Velika dodatna vrijednost sudjelovanja u Coaching akademiji za mene osobno bila je i suradnja s ostalim polaznicima akademije s kojima sam se iz modula u modul sve više zbližavala. Veseli me što sam s tom grupom divnih ljudi ostala međusobno povezana i nakon završetka programa te što se međusobno podržavamo, vježbamo coaching i družimo.

Dunja Firšt

18.04.2022.
Direktorica sektora Ljudski resursi, Kaufland Hrvatska k.d.

Axonify

BT je poboljšao zadovoljstvo klijenata, istovremeno značajno smanjujući vrijeme onboardinga, broj ponovljenih poziva i vrijeme trajanja poziva.

BT

15.12.2021.

Axonify

Ethicon je povećao cjelokupnu razinu znanja o prodaji za 49%, povećao svoje samopouzdanje i poboljšao učinkovitost prodaje.

Ethicon

15.12.2021.

Axonify

Zabilježeni incidenti u distribucijskim centrima Walmart-a smanjili su se za 54%

Walmart

15.12.2021.

Axonify

MOL je implementirao Axonify na 15.000 radnika benzinskih pumpi u 9 zemalja na 7 jezika. Rezultati su 95% participacije i 15% rasta u znanju.

MOL

15.12.2021.

HOGAN assesment certifikacijski trening

Preporučila bih Hogan alate svim odjelima koji se bave razvojem internih zaposlenika jer držim da je izrazito koristan u razvojne svrhe.

Tihana Marušić

15.12.2021.
Senior Talent Acquisition Partner, Atlantic grupa

HOGAN assesment certifikacijski trening

Hogan upitnik redovno koristimo kao razvojni alat u trenutku promocije na menadžersku poziciju kako bi osobi pomogli u boljem razumijevanju sebe kao lidera te potencijalnih problema na novoj poziciji.

Damira Vidović-Hrkić

15.12.2021.
HR Manager, Pliva

Master Leader Akademija

Jedno neočekivano, introspektivno iskustvo! Sinteza različitih stvari gdje na kraju izađeš kao drugačija osoba.

Adnan Misimović

15.12.2021.
CEO Megamix

Master Leader Akademija

Kao lideru, ovo je najbolji trening program u mojoj karijeri.

Tihomir Premužak

15.12.2021.
Predsjednik Uprave Vetropack straža d.d.

Master Leader Akademija

Više od očekivanog!

Rasim Memagić

15.12.2021.
CEO Alma Ras