Axonify Reinforce

Za kontinuirano učenje i osvježavanje znanja

Izgradite tim s visokim samopouzdanjem u svoje znanje i vještine uz Axonify Reinforce, tehnologiju s kojom je učenje kontinuirano, brzo i personalizirano. Axonify Reinforce uči vaše ljude ključnim stvarima koje trebaju znati, koristeći tehniku kojom naš mozak najbolje pamti. Teme gdje radnik pokazuje rupe u znanju i nisko samopouzdanje ponavljaju se češće u obliku kratkih dnevnih pitanja.

Kako Axonify Comunicate funkcionira?

Istraživanja pokazuju da će zaposlenici vjerojatnije zaboraviti ono što su naučili ako se znanje ne osvježava –  poznatije i kao krivulja zaboravljanja. Pomozite zaposlenicima da zapamte više uz 3 minute dnevnog treninga koje je fokusirano na ključna znanja.

Axonify kontinuirano mjeri što svaki zaposlenik zna, a što ne, kao i koliko su sigurni u svoje znanje. Zatim koristi moć umjetne inteligencije kako bi personalizirali obuku svakom zaposleniku da bi bolje zadržali informacije i lako zapamtili što i kako raditi.

Kada su front line zaposlenici sigurni u krive odgovore ili nedovoljno sigurni u točne, to direktno šteti vašem poslovanju, bilo da se radi o pitanjima na temu ophođenja s kupcima, zaštite na radu i sl. Zato su procjene samopouzdanja kritični dio našeg algoritma.

Visokih 83% korisnika Axonifyja koristi aplikaciju i uči 2-3 puta tjedno. Zašto? Zato što vole ovakvo iskustvo učenja. Uz gemifikaciju se možete natjecati individualno i timski, ali i mijenjati osvojene bodove za nagrade.

Uz Axonify Reinforce također možete jednostavno slati poruke cijeloj organizaciji, određenim timovima i pojedincima kao i objaviti različite materijale, dokumente i videa.