Axonify Train

Rješenje za jednostavan onboarding i efikasnu edukaciju radnika na prvoj liniji.

Axonify Train je pojednostavljeno rješenje za kreiranje e-learning programa koji se uspješno integriraju u radni ritam zaposlenika. Pomoću Axonify Train funkcionalnosti sada možete skratiti vrijeme onboarding procesa, a zahvaljujući mobilnoj verziji učenje je lako dostupno.

Kako Axonify Train funkcionira?

Axonify Train predstavlja funkcionalnost platforme za jednostavan onboarding i efikasnu edukaciju zaposlenika: ona omogućava da kroz dodavanje vlastitih materijala u strukturirane puteve učenja i kreiranje vlastitih programa kroz module kvizova, događaja, evaluacija i zadataka osmislite intuitivnu edukaciju za svoje radnike.  

Put učenja

S putevima učenja možete raditi kombinaciju modula, pitanja/testova i zadataka kako biste svoje zaposlenike naučili onome što trebaju znati. Kreirajući ovakve programe definirate kojim redoslijedom prolaze program i s kojim rokom trebaju završit određeni korak.

Image

Onboarding

Uz Axonify Train zaposlenike možete onboardati kroz kombinaciju relevantnih tema, događaja i aktivnosti za njihovo osposobljavanje za rad i upoznavanje s kompanijom.
Zahvaljujući strukturiranim putevima učenja, polaznici mogu lako vidjeti s kojom temom trebaju započeti, a zbog naznačenih rokova ispunjavanja znaju do kada trebaju izvršiti određeni korak unutar onboarding programa.

Izvještavanje

Axonify Train voditeljima omogućuje brz način izvještavanja kroz Leader Zonu. Zahvaljujući podacima o stopama završetka programa, napretku, rezultatima evaluacija i razini znanja tima, rukovoditelji na jednostavan način mogu uočiti prave prilike za razvoj radnika.
Kontrolna ploča im omogućava da na ispravan način upravljaju svakim članom svog tima u ovisnosti na njihovu razinu znanja i samopouzdanja za teme koje prolaze.
 

Image

Axonify Train značajke

Certifikacija

Uključite certifikaciju u puteve učenja kako biste bolje upravljali izvještavanjima i standardima poslovanja. Definirajte koji prag prolaznosti zaposlenik mora zadovoljiti kako bi bio certificiran za temu koju prolazi. 

Image

Događaji

Kreirajte kombinirano iskustvo učenja (blended learning) uključivanjem facilitatora za module koji se održavaju uživo ili virtualno kao dio redovite obuke i razvoja vaših timova.

Image

Ankete

Iskoristite ankete kako biste dobili ideju o tome kako stvari stoje na terenu s timovima i kako biste prikupili povratne informacije o tome kako poboljšati svoju organizaciju.

Image

Gotov sadržaj

Pristupite bazi od više od 500 video i različitih off-the shelf tema dostupnih na Axonify Content Marketplaceu.

Image
BT je poboljšao zadovoljstvo klijenata, istovremeno značajno smanjujući vrijeme onboardinga, broj ponovljenih poziva i vrijeme trajanja poziva.

BT

Ethicon je povećao cjelokupnu razinu znanja o prodaji za 49%, povećao svoje samopouzdanje i poboljšao učinkovitost prodaje.

Ethicon

Zabilježeni incidenti u distribucijskim centrima Walmart-a smanjili su se za 54%

Walmart

MOL je implementirao Axonify na 15.000 radnika benzinskih pumpi u 9 zemalja na 7 jezika. Rezultati su 95% participacije i 15% rasta u znanju.

MOL

Axonify smo implementirali prvenstveno kako bismo uspjeli, kad je potrebno, informacijom direktno doći do svakog pojedinog djelatnika – velika većina naših ljudi nema svoje mail adrese niti službene telefone, i informacije se hijerarhijski ‘spuštaju’. Htjeli smo imati direktan kontakt, i osigurati da točna informacija, pravovremeno dođe do djelatnika. Dodatni bonus aplikacije je mogućnost kontinuiranog stjecanja i obnavljanja znanja na brz, zabavan i jednostavan način, što se pokazalo kao vrlo popularno i široko prihvaćeno među djelatnicima.

Antea Popović

HR Direktor, Victus grupa