First Time Manager

Postali ste šef, voditelj, menadžer... Čestitamo!

I što sada?

Imajte na umu da vaš vlastiti uspjeh, napredak u vašoj karijeri ovisi isključivo o jednoj stvari: hoćete li oko sebe uspjeti razviti zdrave, sretne, proaktivne i inovativne ljude.

Pred vama stoji leadership, razvijanje odgovornosti, feedback, motivacija, delegiranje, efikasna komunikacija, pregovaranje, prezentacija, sastanak za sastankom, fokus na rezultat, ljude i proces, baratanje brojkama, budžetom i excelicom.

Pohađanjem programa First Time Manager imat ćete jedinstvenu priliku čuti uvide drugih, kako stručnih trenera koji imaju i do nekoliko desetljeća iskustva, tako i svojih kolega koji su u sličnoj poziciji. Nećemo se zadržati na tome - naći ćete se u nizu simulacija problemskih situacija i predlagati rješenja.

Program je dinamičan, strukturiran i kreativan, pun interaktivnih radionica i vježbi te odmah primjenjiv u praksi. Vaši će menadžeri brzo izaći iz svoje zone udobnosti i pristupiti problemima na drugačiji način. Usvojit će konkretna znanja i vještine, a što je još važnije - menadžerski način razmišljanja novog doba: asertivni pristup, dvosmjernu komunikaciju, odnos pun povjerenja, transparentnost, inovativno donošenje rješenja i autonomiju.

KOME JE PROGRAM NAMIJENJEN?

Svim zaposlenicima koji se pripremaju za menadžersku poziciju ili menadžerima koji imaju do 1 godine iskustva na toj poziciji.

ŠTO DOBIVATE?

 • Trening koji se odvija uživo ili online
 • Pristup Axonify aplikaciji koja se koristi za mikro-učenje između modula
 • Temeljne i nužne vještine vođenja
 • Ključne menadžerske kompetencije
 • Metode, alate i sisteme koji se koriste za efektivnije upravljanje
 • Certifikat First Time Manager

MODULI

 1. KREIRANJE USPJEHA KROZ LJUDE 19. - 20.09.2024.
 2. UPRAVLJANJE PROJEKTIMA 23.10.2024.
 3. EFIKASNOST U KOMUNIKACIJI 22.11.2024.
  Team coaching, online
 4. INOVATIVNOST 18.12.2024.
 5. RAZUMIJEVANJE BROJEVA 22.01.2025.
 6. PREGOVARANJE 20.02.2025.
 7. INTEGRACIJA 21.03.2025.

Mjesto održavanja: Zagreb