First Time Manager

Cilj treninga je usvojiti temeljne i nužne vještine vođenja te ovladati ključnim menadžerskim kompetencijama.

Trening je namijenjen zaposlenicima koji se pripremaju za menadžersku poziciju ili menadžeri koji imaju do 1 godine iskustva na poziciji menadžera.

 

BROŠURA

 

 

 

DATUMI ODRŽAVANJA

Generacija 6

disciplina 1: KREIRANJE USPJEHA KROZ LJUDE 23. - 24.04.2020.
disciplina 2: UPRAVLJANJE PROJEKTIMA 25.05.2020.
disciplina 3: EFIKASNOST U KOMUNIKACIJI 19.06.2020.
disciplina 4: INOVATIVNOST 13.07.2020.
disciplina 5: RAZUMIJEVANJE BROJEVA 22.09.2020.

disciplina 6: PREGOVARANJE 27.10.2020.

disciplina 7: INTEGRACIJA 16.11.2020.

PRIJAVI SE

Iskustva

 • FTM program, omogućio mi je usmjeriti me u određenim situacijama u kojima sam se do sada ponašao kao "slijepac". Nešto s čime se svi svakodnevno susrećemo, vidio sam iz drugog kuta, onog teoretskog, te samim time i dobio određena saznanja i vještine kako u tim situacijama postupiti. FTM program toplo preporučam svim polaznicima da vide i prepoznaju svoje situacije iz nešto drugačije perspektive.
  Filip Čižmešija, Voditelj grupe, Hrvatski Telekom d.d.
 • FTM program mi je uvelike pomogao u svakodnevnom poslu. Drugačije gledam na izazove koji su preda mnom i drugačije im pristupam. Volio bih da je u pojedinim modulima bilo više interakcije i povezivanja vježbi sa konkretnim primjerima.
  Matko Mužar, Adria Grupa
 • Neponovljivo iskustvo! Dinamičan, strukturiran i kreativan program koji mi je pomogao da upoznam samog sebe, prvenstveno svoje vrijednosti, svoju misiju i viziju. Fenomenalni treneri i ekipa iz grupe!
  Ivan Krajina, Voditelj odjela, Oktal Pharma
 • Opisala bi ovaj tecaj kao jednostavan i jasan overview sto bi sve manager trebao znati, kako voditi sastanak, projekt, team, uspjesno davati feedback itd. Dodatna vrijednost tecaja su zapravo sami ljudi iz razlicitih bransi koji nesebicno dijele svoja iskustva. Sve u svemu lijepo iskustvo nakon kojeg ces lakse razumjeti u kojem smjeru se trebas razvijati.
  Maja Roboz, Solution Architect, Ericsson Nikola Tesla

TRENERI

Sanja Zdunić

Ljupko Kontešić

Ivana Blažević

Domagoj Lipošinović

vrh stranice