First Time Manager

Cilj treninga je usvojiti temeljne i nužne vještine vođenja te ovladati ključnim menadžerskim kompetencijama. Trening je namijenjen zaposlenicima koji se pripremaju za menadžersku poziciju ili menadžeri koji imaju do 1 godine iskustva na poziciji menadžera.

DATUMI ODRŽAVANJA:

Modul 1: KREIRANJE USPJEHA KROZ LJUDE 25. - 26.04.2023.
Modul 2: UPRAVLJANJE PROJEKTIMA 22.05.2023.
Modul 3: EFIKASNOST U KOMUNIKACIJI 14.06.2023.
Modul 4: INOVATIVNOST 11.07.2023.
Modul 5: RAZUMIJEVANJE BROJEVA 21.09.2023.
Modul 6: PREGOVARANJE 16.10.2023.
Modul 7: INTEGRACIJA 17.11.2023.

MJESTO ODRŽAVANJA:

Zagreb
Treneri:

Sanja Zdunić
Ljupko Kontešić
Ivana Blažević
Domagoj Lipošinović

Image
Neponovljivo iskustvo! Dinamičan, strukturiran i kreativan program koji mi je pomogao da upoznam samog sebe, prvenstveno svoje vrijednosti, svoju misiju i viziju. Fenomenalni treneri i ekipa iz grupe!

Ivan Krajina

Voditelj odjela, Oktal Pharma
FTM program mi je uvelike pomogao u svakodnevnom poslu. Drugačije gledam na izazove koji su preda mnom i drugačije im pristupam. Volio bih da je u pojedinim modulima bilo više interakcije i povezivanja vježbi sa konkretnim primjerima.

Matko Mužar

Adria Grupa doo
FTM program, omogućio mi je usmjeriti me u određenim situacijama u kojima sam se do sada ponašao kao “slijepac”. Nešto s čime se svi svakodnevno susrećemo, vidio sam iz drugog kuta, onog teoretskog, te samim time i dobio određena saznanja i vještine kako u tim situacijama postupiti. FTM program toplo preporučam svim polaznicima da vide i prepoznaju svoje situacije iz

Filip Čižmešija

Hrvatski Telekom d.d. - voditelj grupe
Opisala bi ovaj tecaj kao jednostavan i jasan overview sto bi sve manager trebao znati, kako voditi sastanak, projekt, team, uspjesno davati feedback itd. Dodatna vrijednost tecaja su zapravo sami ljudi iz razlicitih bransi koji nesebicno dijele svoja iskustva. Sve u svemu lijepo iskustvo nakon kojeg ces lakse razumjeti u kojem smjeru se trebas razvijati.

Maja Roboz

Solution Architect, Ericsson Nikola Tesla