Hogan Assessment Certifikacijski Trening

Hogan Assessments certifikacijski trening polaznicima omogućava dubinsko razumijevanje načina korištenja i interpretacije Hogan instrumenata za procjenu osobnosti, otkrivanje talenata, jakih i slabih strana potencijalnih kandidata.

O PROGRAMU
DATUM ODRŽAVANJA

25. - 26.10.2022.

Na treningu se detaljno obrađuju tri Hoganova inventara: Hoganov inventar osobnosti – HPI (Hogan Personality Inventory), Hoganov razvojni test – HDS (Hogan Development Survey) i Inventar motiva, vrijednosti, preferencija – MVPI (Motives, Values, Preferences Inventory).
Image
Preporučila bih Hogan alate svim odjelima koji se bave razvojem internih zaposlenika jer držim da je izrazito koristan u razvojne svrhe.

Tihana Marušić

Senior Talent Acquisition Partner, Atlantic grupa
Hogan upitnik redovno koristimo kao razvojni alat u trenutku promocije na menadžersku poziciju kako bi osobi pomogli u boljem razumijevanju sebe kao lidera te potencijalnih problema na novoj poziciji.

Damira Vidović-Hrkić

HR Manager, Pliva
Želeći upotpuniti svoje razumijevanje kandidata u procjeni njihovih potencijala za razvoj odlučila sam završiti Hogan certifikacijski trening. Hvala Alanu i LQ na odlično organiziranom treningu. Boljeg trenera za ovu temu od Igora Kovača je teško zamisliti, a osim znanja i certifikata ostat će i nova poznanstva s kolegama koji su me osnažili i inspirirali. Trening i ekipa za svaku preporuku.

Ivana Nobilo

Management Consultant & Executive Trainer, Di Brains ltd
Hvala Igoru Kovaču i LQ-u na odlično organiziranoj online edukaciji, zanimljivom virtualnom druženju na kojem nismo imali dojam socijalne distanciranosti (naprotiv) te što sam imala priliku obogatiti izolacijske dane stjecanjem novih znanja i upoznavanjem novih, zanimljivih ljudi.

Dunja Vorkapić

HR Business Partner, A1