Ivana Husar Mlinac ambasadorica Coaching Akademije

"Smatram da Coaching Akademija može podići osobne kompetencije u svakoj profesiji."

Koji je bio presudan trenutak da kažete DA coachingu?
Što se tiče osobne želje, svaki trenutak je idealan za edukaciju. Poklopile su se dvije jako važne komponente, vremenski prostor I idealno organiziran program CA koji je bio presudan mojoj odluci.


Što za Vas znači osobni razvoj?
Osobni razvoj je vezan za konstantan rad na sebi, što često znači izlazak Iz sigurne zone svog karaktera. Rad na sebi vežem uz kvalitetnu edukaciju osiguranu kompetencijom. Smatram da svoje vještine moramo multiplicirati I kvalitetno ih plasirati u svoju profesiju.


Što očekujete, kako će se coaching uklopiti u Vašu profesiju?
Mislim da ću se kroz ovu edukaciju približiti novom načinu educiranja, koji će dati čvršću strukturu onome što radim. U današnje vrijeme svugdje se očekuju brzi rezultati. Želim se uklopiti u taj concept, ali ne želim izgubiti kontrolu nad kvalitetom, stoga sam se odlučila educirati u najboljoj sredini za to.


Što znate o Coaching Akademiji?
CA ima sjajan program koji prije svega omogućuje educiranje već zaposlenim ljudima kroz organizirana predavanja kroz module u kojima se na vrlo učinkovit način obuhvaća velika količina nastavnog gradiva. Ima sjajne predavače, koje I osobno poznajem, koji prate svjetske trendove u kojima se naučeno odmah primjenjuje u praksi.


Imate poruku za buduće kolege Coaching Akademije?
Imala sam priliku upoznati se sa rezultatima CA kroz meni bliske ljude koji su je završili I uvjeriti se da je coaching na ovoj akademiji sjajno koncipiran I da ne utječe samo na poslovne, već I osobne aspekte našeg razvoja. Vjerujem da ćemo jedni drugima sigurno otvoriti dodatnu dimenziju izazova, prema kojima će predavači odrediti razinu svakog modula.

vrh stranice