Lead GenZ

BROŠURA

U svijetu poslovanja, brzi napredak tehnologije i promjene u radnoj snazi zahtijevaju prilagodbu i inovaciju. Jedan od ključnih izazova s kojima se organizacije susreću je vođenje generacije Z na radnom mjestu. Generacijski jaz ponekad rezultira nerazumijevanjem i konfliktima na radnom mjestu pa tako razumijevanje potreba generacije Z postaje ključno za poslovni uspjeh.

Naši mladi lideri su dragocjeni resursi, ali također su u potrazi za podrškom i vodstvom kako bi postigli svoj puni potencijal. Stoga smo kreirali program koji facilitira međugeneracijsko razumijevanje i podržava skladno kolaborativno okruženje te koji Vama kao lideru daje uvid u najnovije trendove i prakse u vođenju gen Z i savjete kako uspješno komunicirati i motivirati mlade ljude.

Pohađanjem Leadership programa za voditelje generacije Z steći ćete znanje i vještine potrebne za izgradnju snažnih, motiviranih i produktivnih timova, vođenih mladim liderima koji donose svježe ideje i inovacije. Naš program će Vam pomoći da iskoristite prednosti tehnoloških inovacija kako biste stvorili učinkovitu i produktivnu radnu atmosferu koja generaciji Z omogućuje da iskaže svoj puni potencijal, a Vama da unaprijedite svoje vještine vođenja i cjelokupno poslovanje.

Neka Vaša tvrtka postane mjesto koje potiče i podržava rast mladih lidera, a Vaše vođenje primjer svima njima.

KOME JE PROGRAM NAMIJENJEN?

Svim ljudima koji vode ili su uključeni u vođenje pripadnika generacije Z.

ŠTO DOBIVATE?

 • Uvid u najnovije trendove i prakse u vođenju gen Z
 • Alate, znanja i podršku potrebnu za uspješno vođenje i mentoriranje mladih lidera
 • Međugeneracijski intermezzo: 2h online radionice između 3. i 4. modula
 • Pristup Axonify aplikaciji koja se koristi za mikro-učenje između modula

MODULI I DATUMI ODRŽAVANJA

 1. MODUL: Tko je generacija Z?

  16.09.2024.

 2. MODUL: Komunikacija i feedback

  03.10.2024.

 3. MODUL: Vođenje mladih u VUCA svijetu

  15.11.2024.

  *Intermezzo online 2h*

 4. MODUL: Budućnost suradnje generacija

  05.12.2024.