Menadžer kao coach
- napredni -

Razvojan i inspirativan, Menadžer kao coach program nudi novi pogled na ulogu coacha i nadmašuje očekivanja i najzahtjevnijih coaching profesionalaca.

Kontinuirano stručno usavršavanje dio je načina funkcioniranja najboljih u svom poslu, jer znaju da se potrebe, trendovi i tržište neprestano mijenjaju, što otvorenost učenju i potrebu za širinom i dubinom čini iznimno poželjnim.

Pozivamo sve takve menadžere u vašoj organizaciji da nam se pridruže na posebno kreiranom programu napredne razine, gdje cilj nije proširiti vlastite okvire, već iz njih izaći. Pomičemo granice načina obraćanja te umijeća izgradnje odnosa i povjerenja.

Osvrnut ćemo se na važnost etike i profesionalnih standarda u coachingu, definirat ćemo ograničenja u coaching stilovima polaznika, zatim razvijati sposobnosti slušanja i postavljanja pitanja.

Posebna dodana vrijednost je prostor za individualnost - podržavamo razvoj osobnog coaching modela svakog pojedinca i uspostavljanje odnosa s drugim coachevima u cilju promicanja coachinga i stvaranja mreže.

Ljudi su najveća vrijednost, stoga je važno omogućiti im pun potencijal izraza s jedne strane i formiranje kvalitetnih veza s druge, što će rezultirati stvaranjem boljeg okruženja za sve zaposlenike i podizanjem organizacijske kulture u kompaniji na višu, kvalitetniju razinu.

KOME JE PROGRAM NAMIJENJEN?

Menadžerima koji žele izgraditi coaching ekspertizu globalnih executive coaching standarda te razvijati osobni coaching model.

ŠTO DOBIVATE?

  • Uspostavljanje snažnih profesionalnih odnosa, punih povjerenja, poštovanja te izgradnju rapporta
  • Korištenje coaching vještina koje osnažuju za velike poslovne pothvate i olakšavaju komunikaciju i vođenje drugih
  • Usklađivanje coaching procesa s poslovnom i organizacijskom kulturom
  • Program je franšiza Academy of Executive Coaching iz Londona
  • Dobivaju se bodovi za kontinuirano profesionalno obrazovanje pri International Coach Federation (ICF) i European Mentoring and Coaching Council (EMCC)