Motivacijski govornik

Tražite motivacijskog govornika za svoj sljedeći događaj? Ne tražite dalje!

LQ stručni govornici posvećeni su prenošenju snažnih i inspirativnih poruka koje će dati energiju i motivirati Vaš tim, ostavljajući trajan utjecaj na njihov osobni i profesionalni razvoj.

Bilo da planirate poludnevnu radionicu, cjelodnevni događaj ili niz seminara, naši motivacijski govornici unijet će svoju stručnost i entuzijazam u Vaš događaj, stvarajući prilagođeno iskustvo koje će ostaviti trajan dojam na Vaš tim.

Dovođenjem dinamičnog i zanimljivog govornika možete stvoriti nezaboravno iskustvo koje će ostaviti trajan dojam na Vaše ljude. To može pomoći u izgradnji timskog duha i poboljšanju zadržavanja zaposlenika, kao i poboljšanju ugleda Vaše organizacije.

Općenito, prednosti angažiranja motivacijskog govornika su brojne i mogu pomoći u stvaranju pozitivne i produktivne kulture na radnom mjestu koja podržava osobni i profesionalni rast.

Ne propustite priliku motivirati i inspirirati svoj tim! Kontaktirajte nas već danas da biste saznali više o našim uslugama motivacijskih govornika, temama koje možete odabrati i kako vam možemo pomoći da osmislite uspješan događaj koji će podići moral i dobro raspoloženje u Vašoj organizaciji.

KOME JE PROGRAM NAMIJENJEN?

Svima koji ulažu u zaposlenike putem organiziranja team buildinga, radionica, konferencija i sl.

ŠTO DOBIVATE?

  • Inspirativan govor, davanje nove perspektive i maksimalni angažman zaposlenika.
  • Povećanu atraktivnost Vaše organizacije i istaknut employer branding.
  • Kreativnu radionicu/predavanje u trajanju od 45/90 min, ili poludnevnu radionicu od 4h, prema Vašim potrebama.

LQ MOTIVACIJSKI GOVORNICI

Nikola Horvat Tesla

Avanturist, autor, putopisac i snimatelj samo su neki nazivi koji opisuju Nikolu Horvata, poznatog i pod nadimkom Tesla. 2016. godine dobiva titulu i prvog Hrvata koji je prehodao Pacific Crest Trail stazu, dugu 4300 km, a u kolekciji njegovih uspjeha nalazi se i prohodan 2200 km dugi Croatian Long Distance Trail. Kroz svjedočanstvo o svom bogatom i šarolikom životnom iskustvu, a koje je zabilježeno i u njegovim dvjema knjigama i nagrađivanom dokumentarnom filmu "Why do I hike", Nikola pruža inspiraciju i perspektivu te prenosi važne životne lekcije.

 

Nikolino predavanje


Alan Žepec
Mateja Popović