Onboarding coaching

Često se tvrtkama događa da svoje talente ili uspješne stručnjake iznenada pomaknu na drugo radno mjesto gdje se ne snalaze najbolje. Cijena tog testnog "bacanja u vatru" tvrtku košta puno više nego što je to na prvi pogled vidljivo.

Zašto se ovo događa?

Svaka promjena, a posebice kada pojedinac prelazi na višu poziciju i preuzima veće odgovornosti i složenije poslovne zadatke, zahtijeva posebnu pažnju i pripremu. Dolaskom na višu poziciju očekuje se povećanje fleksibilnosti u upravljanju i komunikaciji te viša razina samoupravljanja i razvoj unutarnjih liderskih potencijala.

„Paradoks napredovanja“ znači da je, u tim situacijama, stručan i sposoban zaposlenik dobio nadležnosti za koje, najčešće, nije dovoljno kompetentan, a ponekad ni motiviran.

Iznimno je važno da kompanija zaposleniku od kojeg ima velika očekivanja osigura što jednostavniju i uspješniju tranziciju.

Poštedite svog novog menadžera, članove njegovog tima i ostale suradnike nepotrebnog stresa i konflikata i osigurajte mu, kroz proces individualnog coachinga, da (p)ostane motiviran i kompetentan za vođenje ljudi i upravljanje procesima.

KOME JE PROGRAM NAMIJENJEN?

Tvrtkama koje žele svojim zaposlenicima omogućiti najbolji mogući onboarding na novom radnom mjestu.

ŠTO DOBIVATE?

  • Susret na temu coaching onboardinga u trajanju od sat i pol
  • Hogan test (opcionalno)
  • Dogovor o planiranoj dinamici susreta (po potrebi)