Sudjelujte u prvoj regionalnoj konferenciji o digitalnom učenju!

07.05.2019.

Zato što digitalne tehnologije tektonski mijenjaju načine na koje danas učimo i dijelimo znanje, sada je pravo vrijeme za raspravu o tome kako to iskoristiti u biznisu i razvoju zaposlenika. 

To nas je motiviralo da organiziramo LEARNING DISRUPTION 2019, konferenciju posvećenu digitalnim modelima učenja u poslovnom okruženju koja će se održati u Zagrebu, 3. srpnja 2019.

LEARNING DISRUPTION 2019 dovodi eksperte digitalnog učenja u poslovnom okruženju i prvi put u regiji više od 100 sudionika imat će priliku prisustvovati predavanjima iskusnih hrvatskih i inozemnih stručnjaka, interaktivnom panelu i radionicama o važnosti digitalizacije u transformaciji kompanija te promicanju digitalnog i inovativnog organizacijskog učenja. Ugledni stručnjaci govorit će o načinima unaprjeđenja poslovanja i povećanju konkurentnosti, a najveći naglasak bit će upravo na disrupciji učenja i važnosti praćenja razvoja tehnologije, novih znanja i  distribucije informacija, ali i novim generacijama zaposlenika

Osim o načinima dodatnog unaprjeđenja poslovanja te povećanja konkurentnosti na tržištu i učinkovitosti zaposlenika, LEARNING DISRUPTION 2019 donosi i odgovore na pitanja kao što su:

  • Kako HR može postati strateški partner biznisu koristeći potencijale tehnologije?
  • Kako povećati angažiranost zaposlenika kroz gejmifikaciju i ostale inovativne pristupe?
  • Kako digitalizirati L&D? 
  • Koja je tajna uspjeha učinkovitog vođenja projekata digitalnog i inovativnog učenja?
  • Kako pravilno odabrati tehnologije i alate za upravljanje organizacijskim učenjem?

 

Konferencija LEARNING DISRUPTION 2019. održat će se

3. srpnja 2019. u Zagrebu u Algebra LABU na adresi Ilica 242, 

a prijave su moguće već danas.

 

Središnji događaj konferencije je panel o povezanosti učenja i poslovnog uspjeha na kojem će sudjelovati Boris Trupčević, direktor Styrije za Hrvatsku; Ivan Skender, glavni direktor za transformaciju poslovanja, ljudske potencijale i korporativne komunikacije A1 Hrvatska, Tomislav Dominković, član Uprave Algebre i Irena Bašić Štefanić, direktorica ljudskih resursa RBA banke, a koji će moderirati Alan Žepec, osnivač i izvršni direktor konzultantske tvrtke LQ koja je zaslužna za pokretanje ovog projekta.

Osim razmjene znanja i iskustva o najnovijim trendovima, dodatan benefit konferencije je i dodjela posebne LEARNING DISRUPTION nagrade organizacijama koje su u proteklih dvije godine provele projekt iz područja inovativnog ili digitalnog učenja te time doprinijele razvoju vlastite organizacije. 

 

Kliknite OVDJE, prijavite se i osigurajte svoje mjesto na konferenciji zahvaljujući kojoj možete izgraditi budućnost poslovnog učenja!vrh stranice