Vaši dojmovi

Pošaljite nam svoja mišljenja i iskustva!
Najviše mi se dojmilo iskustvo trenera, lagano vođenje kroz program, ne nametanje trenera, interesantni primeri. Spuštanje metodologije na sve nivoe. Primena u praksi.

Tarkett Leadership Akademija , Đorđe Petljanski, Environment and Quality Standard Director, Tarkett, 10.12.2019.

Program je vrlo koristan i odlično koncipiran, sa dosta interakcije među učesnicima. Dobili smo mnogo korisnih alata, koji su primenljivi u svakodnevnoj praksi i bolje se upoznali i povezali kao tim.

Tarkett Leadership Akademija , Dragana Stojanović, Corporate Communications Manager, Tarkett, 10.12.2019.

Najviše mi se na programu svidjelo što je kreirana drugačija atmosfera za rad u odnosu na svakodnevni rad, a koja u nama budi ono najbolje.

Tarkett Leadership Akademija , Ljiljana Dragojlović, Learning and Development Expert, Tarkett, 10.12.2019.

MLA program omogućio mi je da na strukturirani način pogledam u sebe dublje nego ikada do sada…..i bilo je to jedno izuzetno iskustvo.

Master Leader Akademija, Davor Gečić, DIVISION PRESIDENT, Leggett & Platt Components Europe, 2.12.2019.

Odličan program koji jednostavno "tjera" na preispitivanje i traži novi nivo zrelosti. Neočekivano drugačije iskustvo. Upoznala sam odlične ljude sa nevjerovatnim životnim pričama. Definitivno iskustvo za pamćenje.

Master Leader Akademija, Selma Kutrović, komercijalni direktor, Megamix, 25.11.2019.

Nevjerovatno putovanje na kojem sam otkrio novog sebe, za šta sam sve sposoban da odradim kada stavim fokuse i ciljeve na konkretne stvari.

Master Leader Akademija, Eldar Žilić, PROGRAM MANAGER, ALMA RAS, 4.11.2019.

Master Leader Akademija je u potpunosti promjenila način moga razmišljanja, jer sam shvatio koliko je bitno sagledati stvari iz perspektive drugih, a što je rezultiralo time da danas imam puno zadovoljniji i efikasniji tim.

Master Leader Akademija, Enver Efendira, Izvršni direktor, Mega-em, 4.11.2019.

Program me naterao da odvojim vreme i da se pozabavim stvarima koje se tiču napretka mene u personalnom i poslovnom smislu.

Master Leader Akademija, Aleksandar Vratonjić Gligorijević, Direktor za inovacije, 31.10.2019.

Master Leader Akademija dala mi je veću svjesnost o meni samom, mom vođenju, o mojim dosadašnjim pogledima na vođenje, te promjenama koje želim uvesti.

Master Leader Akademija, Daniel Pantaler, Izvršni direktor za kvalitetu, 31.10.2019.

MLA mi je donio bolje razumijevanje sebe i svojih ponašanja, prihvaćanje i upravljanje manje lijepim djelovima svoje osobnosti i saznanje da svatko u sebi nosi neku priču koja nije vidljiva na prvu. A najvrednije što nosim s programa su predivna prijateljstva i osjećaj da je moguće potpuno se otvoriti i vjerovati ljudima nakon svega nekoliko susreta.

Master Leader Akademija, Ana Belamarić, Hrvatska poštanska banka, 31.10.2019.

Upišite svoj dojam

Vaši podaci će se koristiti jedino u svrhu utisaka.

Polja označena sa zvjezdicom (*) su obavezna

*  
*  
*  
*  
*  
vrh stranice