Vaši dojmovi

Pošaljite nam svoja mišljenja i iskustva!
Jedan od najboljih programa i edukacija koje sam pohađala. Nevjerojatna energija, visoka razina profesionalnosti, odlični treneri i jako dobar koncept. Kroz opuštenu i ugodnu atmosferu smo učili, radili, povezivali se i veselili. Dobila sam puno više nego što sam očekivala. Nakon ove Akademije ja nisam više ista. Hvala vam na tome.

Practitioner Diploma in Executive Coaching, Mateja Popović, , 31.1.2020.

Academy of Executive Coaching program koji bi apsolutno preporucio svima koji se u svome radu zele koristiti coachingom. Savrseno izbalansiran program koji se temelji na pregrst primjene coaching prakse i kvalitetne povratne informacije. Znanje se stjece na modulima te izmedju modula a sve je popraceno online podrskom.

Academy of Executive Coaching, Kristian Tudek, Global Key Account Leader EMEA, Kimberly-Clark Professional, 31.1.2020.

Program je bio izuzetno inspirativan , zanimljiv i meni, kao vrlo iskusnoj osobi, ponudio novi pogled na moju potencialnu zivotnu ulogu.... 

Executive Coach Diploma, Srecko Debelak , Senior Director, Kearney , 28.1.2020.

Najvrednije što mi je MLA donio je bolje poznavanje sebe. Time mi je otvorio put da bolje kanaliziram svoju energiju i osjećaje i omogućio da postanem bolja osoba u svim aspektima svog života - kao otac, suprug, brat, sin, prijatelj, kolega, menadžer, lider.

Master Leader Akademija, Juraj Urbanke, CEO, HSM Informatika, 27.1.2020.

Opisala bi ovaj tecaj kao jednostavan i jasan overview sto bi sve manager trebao znati, kako voditi sastanak, projekt, team, uspjesno davati feedback itd. Dodatna vrijednost tecaja su zapravo sami ljudi iz razlicitih bransi koji nesebicno dijele svoja iskustva. Sve u svemu lijepo iskustvo nakon kojeg ces lakse razumjeti u kojem smjeru se trebas razvijati.

First Time Manager, Maja Roboz, Solution Architect, Ericsson Nikola Tesla, 21.1.2020.

FTM program, omogućio mi je usmjeriti me u određenim situacijama u kojima sam se do sada ponašao kao "slijepac". Nešto s čime se svi svakodnevno susrećemo, vidio sam iz drugog kuta, onog teoretskog, te samim time i dobio određena saznanja i vještine kako u tim situacijama postupiti. FTM program toplo preporučam svim polaznicima da vide i prepoznaju svoje situacije iz nešto drugačije perspektive.

First time manager, Filip Čižmešija, Hrvatski Telekom d.d. - voditelj grupe, 21.1.2020.

FTM program mi je uvelike pomogao u svakodnevnom poslu. Drugačije gledam na izazove koji su preda mnom i drugačije im pristupam. Volio bih da je u pojedinim modulima bilo više interakcije i povezivanja vježbi sa konkretnim primjerima.

First time manager, Matko Mužar, Adria Grupa doo, 21.1.2020.

Neponovljivo iskustvo! Dinamičan, strukturiran i kreativan program koji mi je pomogao da upoznam samog sebe, prvenstveno svoje vrijednosti, svoju misiju i viziju. Fenomenalni treneri i ekipa iz grupe!

FTM, Ivan Krajina, Voditelj odjela, Oktal Pharma, 21.1.2020.

Najviše mi se dojmilo iskustvo trenera, lagano vođenje kroz program, ne nametanje trenera, interesantni primeri. Spuštanje metodologije na sve nivoe. Primena u praksi.

Tarkett Leadership Akademija , Đorđe Petljanski, Environment and Quality Standard Director, Tarkett, 10.12.2019.

Program je vrlo koristan i odlično koncipiran, sa dosta interakcije među učesnicima. Dobili smo mnogo korisnih alata, koji su primenljivi u svakodnevnoj praksi i bolje se upoznali i povezali kao tim.

Tarkett Leadership Akademija , Dragana Stojanović, Corporate Communications Manager, Tarkett, 10.12.2019.

Upišite svoj dojam

Vaši podaci će se koristiti jedino u svrhu utisaka.

Polja označena sa zvjezdicom (*) su obavezna

*  
*  
*  
*  
*  
vrh stranice