Vaši dojmovi

Pošaljite nam svoja mišljenja i iskustva!
In 2019 coaching culture became a strategic priority for Hemofarm. LQ helped us to build and integrate coaching culture in all company levels. Their methodology and experts gave us a tremendous value in embedding coaching mindset and skills in our company.

Uvođenje Leadership Coaching kulture, Ronald Seeliger, CEO, Hemofarm, 12.1.2021.

Tailored Coaching Journeys provides excellent combination of education and immediate practice. I really enjoyed opportunity to create and test in real coaching interviews my personal coaching approach and also great Maja’s professionalism and expertise. I am big fan of this educational approach and fully recommend it to senior executives.

Tailored Coaching Academy, Jiří Dvorjančanský, CEO, A1, 30.11.2020.

I am passionate about the contribution I’m able to make to growing and developing others. Therefore I have chosen Conversational Coaching as a path to develop myself.
During coaching sessions I didn’t need to be wonderman, just me. I was taken out of my comfort zone to face some fears and address some limiting self-beliefs.
Working with Maja, it placed me in safe environment to reflect and create great plans for future personal development.

Tailored Coaching Academy, Ivan Skender, Director of Transformation and HR, A1, 30.11.2020.

Odlična i inspirativna edukacija koja me uvela u svijet coachinga i donijela novi pogled na komunikaciju. Praktične vježbe su na jednostavan i zabavan način dovele do toga da stvarno shvatimo što je coaching i kako ga primijeniti, već nakon 2 dana!

Coaching Skills Certificate, Nives, Vivo Somnia d.o.o., 15.9.2020.

Oduševljena sam programom  i trenerima . Preporuka svima pa i o ima koji se ne misle baviti Coaching-om.

CSC, Petra, HEP, 15.9.2020.

Hvala treneru Ljupku na izvrsno odrzanom treningu! Puno AHA trenutaka i osvještavanja

Coaching skills certificate, Ana-Maria , HEP, 15.9.2020.

Želeći upotpuniti svoje razumijevanje kandidata u procjeni njihovih potencijala za razvoj odlučila sam završiti Hogan certifikacijski trening. Hvala Alanu i LQ na odlično organiziranom treningu. Boljeg trenera za ovu temu od Igora Kovača je teško zamisliti, a osim znanja i certifikata ostat će i nova poznanstva s kolegama koji su me osnažili i inspirirali. Trening i ekipa za svaku preporuku.

Hogan Assessment Certifikacijski Trening, Ivana Nobilo, Management Consultant & Executive Trainer, Di Brains ltd, 26.5.2020.

Online Coaching Skills Certificate je odlična edukacija zahvaljujući stručnim i predanim predavačima Žepec Alanu i Kontešić Ljupku. Sadržaj, koncept, mnogobrojne vrijedne informacije, alati te vježbe, zaista doprinesu poboljšanju postojećih vještina i znanja, a i osvještavanju novih.

Online Coaching Skills Certificate, Antonija Bezić, , 12.5.2020.

Hvala Igoru Kovaču i LQ-u na odlično organiziranoj online edukaciji, zanimljivom virtualnom druženju na kojem nismo imali dojam socijalne distanciranosti (naprotiv) te što sam imala priliku obogatiti izolacijske dane stjecanjem novih znanja i upoznavanjem novih, zanimljivih ljudi.

Hogan Assessment Certifikacijski Trening, Dunja Vorkapić, HR Business Partner, A1, 8.5.2020.

Bila sam u prilici prolaziti basic coaching trening koji se bazirao na GROW metodi i do sada sam mislila da su ti treninzi bili kvalitetni. Međutim, ono što smo prošli sa Alanom i Ljupkom kroz nekoliko sati neusporedivo je s bilo čime do sada. Od opuštenog ali visoko profesionalnog stava, detaljnosti informacija koje su nam dali, feedback koji smo dobili, ukazivanje na određene elemente i naglašavanje bitnog po nekoliko puta…sve što mogu reći je da sam stvarno oduševljena i izuzetno osnažena. 

Online Coaching Skills Certificate, Katja Matić, People and Organizational Development Manager, Njuškalo d.o.o., , 6.5.2020.

Upišite svoj dojam

Vaši podaci će se koristiti jedino u svrhu utisaka.

Polja označena sa zvjezdicom (*) su obavezna

*  
*  
*  
*  
*  
vrh stranice