Vaši dojmovi

Pošaljite nam svoja mišljenja i iskustva!
Been in the coaching field for 12 years you are always learning something. I never thought that training I attend with Alan will change my perspective about coaching. I learned a lot, his wealth of experience in coaching reflects on how he trains.

Coaching Practitioner, , Operational Support Manager, HSBC, 12.6.2019.

I must say this is one of the most important learning for a people manager and coaches. More deeper dive in coaching, mainly to build relationship and trust and most importantly understanding the emotions and feelings of our clients. For me, this program have made me build the trust with my direct reports.

Practitioned Diploma in Executive Coaching, Nesh, HSBC, 5.6.2019.

Imao sam priliku učestvovati na Alanovoj BOOM radionici. Moram istaknuti da mi je pomogla u radu u naftnoj industriji koja je puna izazova. Pomogla mi je da se na što bolji način nosim sa svim izazovima te da usavršim rad u timu kao I njegovu efikasnost.

BOOM, , , 7.1.2019.

Master Leader Akademija me iznenadila svojim konceptom i izvedbom u kojoj smo svi participirali. Koliko smo učili od trenera, toliko smo učili i jedni od drugih.

Master Leader Akademija, , Suvlasnik Educamix, 15.11.2018.

S Master Leader Akademijom potvrdila sam da je u životu bitno ići otvorenog srca i uma. Shvatila sam važnost međusobne podrške te pronalaska oslonca u samom sebi kao i u drugima.

Master Leader Akademija, Ana Škiljić Ravenšćak, PR Senior, Komunikacijski laboratorij, 6.11.2018.

Ukratko: Pravi profesionalizam. Izuzetno iskustvo. Dobio sam daleko više od očekivanog. Sjajan networking. Apsolutni "value for money". Moja iskrena preporuka. Hvala Maji i Ljupku !

PRACTITIONER DIPLOMA IN EXECUTIVE COACHING, Nesh, Direktor, SKILLS Innovative Learning Experience , 23.7.2018.

Hvala što ste okupili u Beogradu tako raznovrsnu grupu da uči zajedno i dva trenera tako fantastično komplementarna i profesionalna! Kako nisam početnik u coaching-u, došla sam sa visokim očekivanjima i otišla jako zadovoljna. Divno je što dajete fundamentalna znanja po ICF standardu a ostavljate i puno prostora za individualnost.

Practitioner Diploma in Executive Coaching, Ivana Costa, free lance HR and OD consultant, 23.7.2018.

Jedinstven, intenzivan i sadrzajan program koji treba doziveti, izvrsni i posveceni predavaci. Neponovljivo iskustvo koje je donela raznovrsna grupa ljudi uz licni rast i rad na sebi, kako profesionalno tako i emotivno. Hvala vam sto ste omogucili da i Bg ima vrhunski koucing program internacionalnog karaktera.

Academy of Executive Coaching , Sladjana Buric, Executive Director, Assessment System Adria , 20.7.2018.

Savršen program za lični razvoj i profesionalno osnaživanje zasnovan na različitostima, izvanrednoj sinergiji, razmeni znanja i pre svega sjajnim ljudima koji su oplemenili ovo jedinstveno iskustvo. Velika zahvalnost Maji i Ljupku koji su u svakom smislu doneli mnogo više od novih znanja. Težak put, sreća i neponovljivo životno iskustvo.

LQ-Practitioner Diploma in Executive Coaching, , Predsednica UO Direktorata civilnog vazduhoplovstva RS, vanredni profesor na Saobraćajnom fakultetu Univerziteta u Beogradu, 19.7.2018.

Iskustvo ucestvovanja na obuci za Executive Coach-a je jedno od najlepsih iskustava koje sam ikada dozivela. Omogucilo mi je pre svega da upoznam sebe, da upoznam divne ljude, da ovladam tehnikama coachinga, te da kroz primenu budem inicijator najlepsih promena koje individua moze da zamisli-promena koju je individua sama ostvarila. Hvala

Practitioner Diploma in Executive Coaching, Jadranka Kosovic, HR Manager, Goodwill Pharma, 18.7.2018.

Upišite svoj dojam

Vaši podaci će se koristiti jedino u svrhu utisaka.

Polja označena sa zvjezdicom (*) su obavezna

*  
*  
*  
*  
*  
vrh stranice