Vaši dojmovi

Pošaljite nam svoja mišljenja i iskustva!
Hello, it's Eloise! I'm contacting because I want to suggest on the already decent work on the marketing content on lq.hr. Things are getting a bit outdated... and Google just updated their algorithm yet again, you know how that'll impact your most important traffic source, if there isn't an ongoing flow of new content! You see, websites get majority of their organic traffic from their blogs, and I feel that you could use a little boost, since you are not blogging weekly for now. Blogging takes a lot of time, and we have just the team from the United States/Canada to come up with awesome content you are looking for. You can have your new blog to post on your website starting at $10 in as little as 5 days! Check out our work and reviews here: https://goo.gl/KGRAi4 You're always covered by the industry leading 60-Day Money Back Guarantee! Thanks for your time, Enjoy the rest of your day. Eloise You are receiving this message because the contact form at lq.hr is open to the public. Thank you.

Eloise, Eloise, Eloise Selig , 14.2.2019.

Imao sam priliku učestvovati na Alanovoj BOOM radionici. Moram istaknuti da mi je pomogla u radu u naftnoj industriji koja je puna izazova. Pomogla mi je da se na što bolji način nosim sa svim izazovima te da usavršim rad u timu kao I njegovu efikasnost.

BOOM, Miran Stambol, , 7.1.2019.

Master Leader Akademija me iznenadila svojim konceptom i izvedbom u kojoj smo svi participirali. Koliko smo učili od trenera, toliko smo učili i jedni od drugih.

Master Leader Akademija, Željko Popović, Suvlasnik Educamix , 15.11.2018.

S Master Leader Akademijom potvrdila sam da je u životu bitno ići otvorenog srca i uma. Shvatila sam važnost međusobne podrške te pronalaska oslonca u samom sebi kao i u drugima.

Master Leader Akademija, Ana Škiljić Ravenšćak, PR Senior, Komunikacijski laboratorij , 6.11.2018.

Ukratko: Pravi profesionalizam. Izuzetno iskustvo. Dobio sam daleko više od očekivanog. Sjajan networking. Apsolutni "value for money". Moja iskrena preporuka. Hvala Maji i Ljupku !

PRACTITIONER DIPLOMA IN EXECUTIVE COACHING, Dragan Djordjević, Direktor, SKILLS Innovative Learning Experience , 23.7.2018.

Hvala što ste okupili u Beogradu tako raznovrsnu grupu da uči zajedno i dva trenera tako fantastično komplementarna i profesionalna! Kako nisam početnik u coaching-u, došla sam sa visokim očekivanjima i otišla jako zadovoljna. Divno je što dajete fundamentalna znanja po ICF standardu a ostavljate i puno prostora za individualnost.

Practitioner Diploma in Executive Coaching, Ivana Costa, free lance HR and OD consultant , 23.7.2018.

Jedinstven, intenzivan i sadrzajan program koji treba doziveti, izvrsni i posveceni predavaci. Neponovljivo iskustvo koje je donela raznovrsna grupa ljudi uz licni rast i rad na sebi, kako profesionalno tako i emotivno. Hvala vam sto ste omogucili da i Bg ima vrhunski koucing program internacionalnog karaktera.

Academy of Executive Coaching , Sladjana Buric, Executive Director, Assessment System Adria , 20.7.2018.

Savršen program za lični razvoj i profesionalno osnaživanje zasnovan na različitostima, izvanrednoj sinergiji, razmeni znanja i pre svega sjajnim ljudima koji su oplemenili ovo jedinstveno iskustvo. Velika zahvalnost Maji i Ljupku koji su u svakom smislu doneli mnogo više od novih znanja. Težak put, sreća i neponovljivo životno iskustvo.

LQ-Practitioner Diploma in Executive Coaching, Prof. dr Olja Čokorilo, Predsednica UO Direktorata civilnog vazduhoplovstva RS, vanredni profesor na Saobraćajnom fakultetu Univerziteta u Beogradu , 19.7.2018.

Iskustvo ucestvovanja na obuci za Executive Coach-a je jedno od najlepsih iskustava koje sam ikada dozivela. Omogucilo mi je pre svega da upoznam sebe, da upoznam divne ljude, da ovladam tehnikama coachinga, te da kroz primenu budem inicijator najlepsih promena koje individua moze da zamisli-promena koju je individua sama ostvarila. Hvala

Practitioner Diploma in Executive Coaching, Jadranka Kosovic, HR Manager, Goodwill Pharma , 18.7.2018.

Izuzetno vredan kurs za razlicite ciljane publike. Meni ce znaciti za razmatranje u okviru institucije u kojoj radim da li i na koji nacin promovisati coaching u javnoj administraciji u regionu. Ljupko i Maja su bili fantasticni edukatori! Nadam se nastavku saradnje

LQ -AoEC Practitioner Diploma, Goran Pastrovic, Regional School of Public Administration , 13.7.2018.

Upišite svoj dojam

Vaši podaci će se koristiti jedino u svrhu utisaka.

Polja označena sa zvjezdicom (*) su obavezna

*  
*  
*  
* 340 preostalo znakova  
*  
vrh stranice