Vaši dojmovi

Pošaljite nam svoja mišljenja i iskustva!
Po završetku MLA nosim vrlo vrijedna učenja, ona koja se ne zaboravljaju kad edukacija završi, već ona koja nosimo dalje u privatni i poslovni život kao dio nas. Sva učenja su se odvijala uz Alanovo vodstvo i unutar grupe u kojoj je bilo divno otkrivati sebe te sve novo otkriveno podijeliti s grupom. Osjećaj zajedništva, podrška, povjerenje, zajednička želja za učenjem, sati smijeha, ali i minute suza su neprocjenjivi. Hvala ti Alan što si nam pokazao tko je giver te što ste ti i kolege mene potaknuli da izađem iz komfor zone i podijelim svoju osobnu priču s vama. Za mene je ova akademija bila iznimno iskustvo.

MLA, Zrinka Ljubičić, Enterprise Sales Development and Channel Management Manager, A1 , 7.9.2021.

MLA - potpuno novo iskustvo. Neprocjenjivo i za osobni i profesionalni razvoj. Nakon MLA stvari gledam iz nove perspektive. Otkrila sam novu dimenziju u stvarima za koje sam mislila da su već otkrivene, dodao je nove "sastojke" u moj osobni/privatni i profesionalni život. Pokazao mi je da je važno da svoje " bitke" biram sama. MLA mijenjajući nas na bolje, mijenja i djelić svijeta na bolje. Pokazuje da se može drugačije....HVALA ❣

MLA, Mirjana Jermol, Ravnateljica osnovne škole, 3.9.2021.

Autentični. Jedinstveni. Najbolji. Samo su neke od riječi kojima bih mogla opisati iskustvo na MLA. Zahvalnost za nova znanja, spoznaje, iskustva su dio bogatstva koje sam ponijela sa završetkom svakog završenog modula. Hvala Alanu i LQ.

MLA, Tatjana Dokić, Voditelj ljudskih resursa; Sport Vision doo Hrvatska, 3.9.2021.

MLA je mi je osvijestio način na koji donosimo odluke, ukazao na različite stilove vođenja, usmjerio pažnju kako voditi ljude. Alan je vlastitim primjerom pokazao kako je u redu pokazati snage, ali i slabosti te tako stvorio osjećaj sigurnosti među grupom da se i sami otvorimo. S MLA odlazim osnažena za daljnji napredak i razvoj, puno svjesnija sebe i okoline u kojoj djelujem.

Master Leader Akademija, Kristina Gotovac , PR Senior Komunikacijski laboratorij , 3.9.2021.

Sjajno druženje i ekipa ljudi s kojima vas edukacija tjera da razmjenjujete iskustva i mišljenja. To na kraju dovodi do više razine vas i otvaranja novih pogleda na svijet i dešavanja okolo. Pored toga što više dajete edukaciji, ona vama vraća još više. Fantastično.

MLA, Denijal Ikanović, Pre production menadžer, 3.9.2021.

Jedno je čitati o leaderima, jedno je upoznati njihov success story, a sasvim drugo iskustvo je učiti s njima, njihovim iskustvima kroz koje su rasli, upoznati tamnu stranu uspjeha. Vrlo moćno, intimno i osnažujuće iskustvo. Tu poticajnu atmosferu može stvoriti samo vrlo iskusan facilitator, stoga zahvaljujem Alanu Žepecu i LQ.

MLA21, Ivana Conjar, Humanful MBA, co-creator, 3.9.2021.

Sve preporuke i pohvale za program. Za sve lidere i buduće lidere, sadržaj koji će vam otvoriti oči, pomoći vam razumjeti percepciju i emocije drugih, okolinu i (možda najvažnije) samoga sebe. Alan na nenametljiv i ugodan način izvuče najbolje iz svakoga.

MLA, Mario Matković, MET Croatia Energy Trade d.o.o., 3.9.2021.

Pozitivna energija tijekom cijele edukacije. Opuštena atmosfera. Dosta vremena za razmišljanje o samima sebi. Sigurno dosta nosim sa sobom i preporučujem svima ovu vrstu edukacije.

MLA, Velid Muharemović, GMC Usora BiH, 3.9.2021.

MLA je jedinstven program obuke koji polaznicima omogućava jednu potpuno novu razinu kako poslovnog tako i privatnog razvoja u svakom segmentu te na vrlo jednostavan način utječe na Vaše svakodnevne performanse i poboljšava ih. Sve preporuke!

MLA, Semir Degirmendžić, Direktor Sektora računovodstva i finansija, Alma - Ras doo, 3.9.2021.

Program sam upisala sa željom da osnažim svoje managerske vještine sa coaching vještinama. Sa završetkom programa ta želja je definitivno ostvarena! Ribice koje su pomogle u ispunjenju te želje: Alan, Ljupko i Tinka su nesebično dijelili svoje znanje, iskustva i uvijek bili tu za nas. Svojom pozitivnom energijom utjecali su da od grupe otprije nepoznatih sudionika nastane grupa prijatelja. Neprocjenjivo. Coaching alate i ovaj program preporučila bih svima koji se žele osobno i profesionalno razvijati, a svakako onima koji se profesionalno žele baviti Coachingom. Upisom ovog programa u LQ-u imat će izvrsne voditelje programa, integrirani e-learning AOEC, motivirajuću i opuštenu atmosferu i postati akreditirani Coach uz puno praktičnog rada.

AOEC Practitioner diploma in executive coaching, Mirela Makovičić Mujić, , 31.8.2021.

Upišite svoj dojam

Vaši podaci će se koristiti jedino u svrhu utisaka.

Polja označena sa zvjezdicom (*) su obavezna

*  
*  
*  
*  
*  
vrh stranice