Vaši dojmovi

Pošaljite nam svoja mišljenja i iskustva!
Axonify smo implementirali prvenstveno kako bismo uspjeli, kad je potrebno, informacijom direktno doći do svakog pojedinog djelatnika – velika većina naših ljudi nema svoje mail adrese niti službene telefone, i informacije se hijerarhijski 'spuštaju'. Htjeli smo imati direktan kontakt, i osigurati da točna informacija, pravovremeno dođe do djelatnika. Dodatni bonus aplikacije je mogućnost kontinuiranog stjecanja i obnavljanja znanja na brz, zabavan i jednostavan način, što se pokazalo kao vrlo popularno i široko prihvaćeno među djelatnicima.

Axonify platforma, Antea Popović, HR Direktor, Victus grupa, 9.6.2021.

Od prvog susreta do zadnjeg modula suradnja sa Alanom i ostatkom LQ tima bila je besprijekorna. Pravi primjer ko-kreacije u stvaranju programa koji će zaroniti duboko u samu srž vodstva i potaknuti trajnu transformaciju naših lidera. Nekonvencionalno, transformirajuće, interaktivno, iskustveno…putovanje za pamćenje…samo su djelić ukupnog dojma naše Leadership akademije!

Leadership Akademija, Martina Roša, Group Human Resources Director, Jamnica plus d.o.o., 5.5.2021.

Nakon godina i godina rada s LQ timom jedino što mogu napisati je TOP. Ovo je najbolja edukacija! Od prvog do zadnjeg modula smisleno, povezano, iskustveno, zanimljivo i razvijajuće. Mislim da bi svatko trebao proci ovo iskustvo.

Master Lider Akademija, Martina Drezga, Direktorica, Drezga doo, 12.3.2021.

Odlično iskustvo. Master leader akademija mi je otvorila put za razvoj mene kao osobe i mene kao leadera.

Master leader akademija, Tomislav Jelić, Direktor, Centar tehnike d.o.o., 12.3.2021.

Izvanredan program koji je držao moju punu pažnju tijekom svih pet modula. Pomno osmišljene teme i praktične vježbe vodile su nas u otkrivanju novih dimenzija sebe kao lidera ali i podsjetile da je u svemu najvažnije biti i ostati dobar čovjek. Topla preporuka!

Master Leader akademija, Ljudmila Bratko Gašpić, Menadžerica korporativnih poslova, 12.3.2021.

Program MLA daje jako veliku potporu u razvoju ličnosti, ne samo u poslu nego opčenito u životu. Sadržaj treninga i aktivna uključenost svih garantuje zadovoljstvo dobivenim na kraju MLA

Master leader akademija, Asmir Numanovic, Alma Ras, Direktor prodaje i marketinga, 12.3.2021.

Dubok introspektivan program koji me naučio puno o tome tko jesam i kakav lider želim biti.

Master Leader Akademija, Ivana Jandrić, Head of digital learning, LQ, 12.3.2021.

Uspio sam duboko zaviriti u sebe i izvući odgovor koji sam neko vrijeme tražio. Hvala

MLA, Sergije Popović, BINA-ISTRA, rukovoditelj službe naplate cesterine, 12.3.2021.

Odlični treneri i njihov nenametljiv, a opet direktan pristup u vođenju kroz program. Sam program vrlo zanimljiv i primjenjiv u svakodnevici. Nova poznanstva, odlična atmosfera među polaznicima i super iskustvo za pamćenje. Hvala!

FTM, Igor Bogdanić, Nabava, Drezga d.o.o., 22.1.2021.

In 2019 coaching culture became a strategic priority for Hemofarm. LQ helped us to build and integrate coaching culture in all company levels. Their methodology and experts gave us a tremendous value in embedding coaching mindset and skills in our company.

Uvođenje Leadership Coaching kulture, Ronald Seeliger, CEO, Hemofarm, 12.1.2021.

Upišite svoj dojam

Vaši podaci će se koristiti jedino u svrhu utisaka.

Polja označena sa zvjezdicom (*) su obavezna

*  
*  
*  
*  
*  
vrh stranice