Vaši dojmovi

Pošaljite nam svoja mišljenja i iskustva!
Odlična i inspirativna edukacija koja me uvela u svijet coachinga i donijela novi pogled na komunikaciju. Praktične vježbe su na jednostavan i zabavan način dovele do toga da stvarno shvatimo što je coaching i kako ga primijeniti, već nakon 2 dana!

Coaching Skills Certificate, Nives, Vivo Somnia d.o.o., 15.9.2020.

Oduševljena sam programom  i trenerima . Preporuka svima pa i o ima koji se ne misle baviti Coaching-om.

CSC, Petra, HEP, 15.9.2020.

Hvala treneru Ljupku na izvrsno odrzanom treningu! Puno AHA trenutaka i osvještavanja

Coaching skills certificate, Ana-Maria , HEP, 15.9.2020.

Želeći upotpuniti svoje razumijevanje kandidata u procjeni njihovih potencijala za razvoj odlučila sam završiti Hogan certifikacijski trening. Hvala Alanu i LQ na odlično organiziranom treningu. Boljeg trenera za ovu temu od Igora Kovača je teško zamisliti, a osim znanja i certifikata ostat će i nova poznanstva s kolegama koji su me osnažili i inspirirali. Trening i ekipa za svaku preporuku.

Hogan Assessment Certifikacijski Trening, Ivana Nobilo, Management Consultant & Executive Trainer, Di Brains ltd, 26.5.2020.

Online Coaching Skills Certificate je odlična edukacija zahvaljujući stručnim i predanim predavačima Žepec Alanu i Kontešić Ljupku. Sadržaj, koncept, mnogobrojne vrijedne informacije, alati te vježbe, zaista doprinesu poboljšanju postojećih vještina i znanja, a i osvještavanju novih.

Online Coaching Skills Certificate, Antonija Bezić, , 12.5.2020.

Hvala Igoru Kovaču i LQ-u na odlično organiziranoj online edukaciji, zanimljivom virtualnom druženju na kojem nismo imali dojam socijalne distanciranosti (naprotiv) te što sam imala priliku obogatiti izolacijske dane stjecanjem novih znanja i upoznavanjem novih, zanimljivih ljudi.

Hogan Assessment Certifikacijski Trening, Dunja Vorkapić, HR Business Partner, A1, 8.5.2020.

Bila sam u prilici prolaziti basic coaching trening koji se bazirao na GROW metodi i do sada sam mislila da su ti treninzi bili kvalitetni. Međutim, ono što smo prošli sa Alanom i Ljupkom kroz nekoliko sati neusporedivo je s bilo čime do sada. Od opuštenog ali visoko profesionalnog stava, detaljnosti informacija koje su nam dali, feedback koji smo dobili, ukazivanje na određene elemente i naglašavanje bitnog po nekoliko puta…sve što mogu reći je da sam stvarno oduševljena i izuzetno osnažena. 

Online Coaching Skills Certificate, Katja Matić, People and Organizational Development Manager, Njuškalo d.o.o., , 6.5.2020.

Na ovom programu počeo sam koristiti coaching vještine koje potiču razvoj klijenta, no istovremeno i samorazvoj. Osvijestio sam prostor za napredak te svoje manjkavosti. Holističkim promišljanjem prisjetio sam se svojih izazova te su se nametnuli i neki novi. Iskusni treneri, mentori, koji su nas pratili dali su jednu posebnu dimenziju mojem procesu. Koliko se prepustite, predate i budete iskreni toliko ćete dobiti i ponesti sa sobom. Ugodno putovanje!

Practitioner Diploma in Executive Coaching, Adrian Grgurić, Croatia osiguranje d.d., 4.2.2020.

Jedan od najboljih programa i edukacija koje sam pohađala. Nevjerojatna energija, visoka razina profesionalnosti, odlični treneri i jako dobar koncept. Kroz opuštenu i ugodnu atmosferu smo učili, radili, povezivali se i veselili. Dobila sam puno više nego što sam očekivala. Nakon ove Akademije ja nisam više ista. Hvala vam na tome.

Practitioner Diploma in Executive Coaching, Mateja Popović, , 31.1.2020.

Academy of Executive Coaching program koji bi apsolutno preporucio svima koji se u svome radu zele koristiti coachingom. Savrseno izbalansiran program koji se temelji na pregrst primjene coaching prakse i kvalitetne povratne informacije. Znanje se stjece na modulima te izmedju modula a sve je popraceno online podrskom.

Academy of Executive Coaching, Kristian Tudek, Global Key Account Leader EMEA, Kimberly-Clark Professional, 31.1.2020.

Upišite svoj dojam

Vaši podaci će se koristiti jedino u svrhu utisaka.

Polja označena sa zvjezdicom (*) su obavezna

*  
*  
*  
*  
*  
vrh stranice