Menadžer kao coach
- početni -

Mi vjerujemo, točnije, mi znamo da je coaching učinkovit i da postoji odlična alternativa “davanju savjeta”. Znaju li to menadžeri koji rade u vašoj kompaniji?

Coaching pristup je poseban iz razloga što prožima cijelu zajednicu.

Korištenjem coachinga menadžeri nauče bolje slušati, postavljati kvalitetnija pitanja, birati između više opcija, upravljati timom na motivirajući način, a posljedično tome, članovi tima postaju motiviraniji, odgovorniji i proaktivniji.

Nedavno smo proveli istraživanje koje je pokazalo da zaposlenici u prvi plan stavljaju međuljudske odnose, osobne vrijednosti, sinergiju, suradnju, podršku – sve ono što je, ne tako davno, poslodavcima zvučalo vrlo apstraktno.

U takvom kontekstu i na današnjem konkurentnom tržištu, bilo bi mudro ne zanemarivati važnost izravne i taktične komunikacije i njezin utjecaj na rezultate coaching procesa, usmjerenih na cilj, izvedbu, rast i razvoj.

Program Menadžer kao coach je prilika da vođe u vašoj kompaniji napuste zastarjele metode upravljanja koje više nisu učinkovite i postanu inspiracija. Želite zajednicu koja je podržavajuća i samoodrživa, a to ne dolazi lako, niti samo od sebe. Stoga ne gubite više vrijeme, javite nam se već danas kako bismo radili na uspostavljanju coaching kulture.

KOME JE PROGRAM NAMIJENJEN?

Menadžerima koji su zainteresirani za coaching pristup i uvođenje coaching kulture u organizaciju.

ŠTO DOBIVATE?

  • Usvajanje strukture: slušanje, postavljanje pravih pitanja, određivanje ciljeva
  • Naučit ćete kako koristiti učinkoviti model koji će Vam pomoći da odmah krenete s coachingom
  • Poboljšanu komunikaciju s kolegama i klijentima, ali i s prijateljima te obitelji
  • Program je franšiza Academy of Executive Coaching iz Londona
  • Dobivaju se bodovi za kontinuirano profesionalno obrazovanje pri International Coach Federation (ICF) i European Mentoring and Coaching Council (EMCC)